mynewspapers.net

Hur man gör en Skatepark Ramp

Hur man gör en Skatepark Ramp


En skateboardpark är en inomhus eller utomhus som har ramper och hinder. Skateboardåkare och ryttare cykel använda parken för att behärska svårt tekniker. Ramp byggare brukar göra använda av betong när att bygga en utomhus skateboardpark. Betong ramper tål hårda väderförhållanden och långvarig solexponering. Men betong är fortfarande en av de dyraste ramp byggnadsmaterial. Konstruera egna skate park ramper med trä för att spara pengar. Tätskikt din ramp innebär att trä ruttnar.

Instruktioner

• Hitta ett smidigt stenlagd yta att börja rampen byggprocessen. Lägre bit plywood på marken. Rotera plywood på längden. Mäta långsidan av plywood att hitta halvvägs. Utsträcka snören av krita linje vertikalt ner i mitten av plywood. Lyft och släppa strängen för att markera en rak linje.

• Skär plywood i hälften av efter krita linje med spinning bladet av cirkelsåg. Undersöka bitar för att garantera de har samma dimensioner. Förlänga krita linje från övre vänstra till det nedre högra hörnet av en av bitarna. Lyft och släppa strängen för att markera en rak linje.

• Skär en bit plywood i hälften av efter krita linje med sågbladet. Mät längden på den 2-gånger-4 bitar att hitta halvvägs. Skär 2-gånger-4 bitar i halv att skapa 4-fot lång ramp stöttar. Undersöka en av de triangelformade plywood bitarna att hitta kanterna som bildar en 90-graders vinkel.

• Fäst fyra av stöder längs kanterna som bildar 90 graders vinkel. Sprid stöden samma avstånd ifrån varandra. Borra tre skruvar genom plywood och i var och en av stöder. Upprepa processen om du vill koppla den andra halvan av triangulära plywood till den motsatta änden av stöder.

• Fäst de återstående fyra stöder mellan triangel bitar långsida. Sprid stöden samma avstånd ifrån varandra för att slutföra den inre strukturen av rampen. Leta upp den fyrkantig bit plywood. Lägg plywood över stöder att skapa en lutande ramp. Borra tre skruvar genom plywood och in stöttorna.

• Applicera några skikt med vattenfast färg över ytan av din skate park ramp. Placera plåten på längden på botten av din skate park ramp. Borra en skruv genom det övre högra och vänstra hörnet av plåt.