mynewspapers.net

Hur man gör en skata kapsling låda

Hur man gör en skata kapsling låda


Skata fåglar gör i västra Nordamerika, skålformade bon av pinnar och kvistar, arbetar hårt och länge på att göra det perfekt för deras fågelungar. De göra brukar boet i träden. Villaägare och jordbrukare ofta njuter av att ha skator häckande i deras trädgård, eftersom de har en vacker ljud och äter skadeinsekter från trädgårdar. För att uppmuntra en skata att bo i din trädgård, kan du göra en enkel kvadratisk trälåda för de fåglar som häckar i. Eftersom skator göra öppna Bon, i motsats till kapsling inuti träden, bör trälådan inte ha en topp.

Instruktioner

• Låg en bit av massivt trä eller exteriör-grade plywood, minst 15mm tjock och 4 inches av 4 inches, ner på din arbetsyta, och håll en andra styrelsen mot ena sidan.

• Fäst sida styrelsen i botten styrelsen med galvaniserade spikar och en hammare. Hammare en spik i varje ände av sidan styrelsen och tre i mitten, fördelas jämnt över hela linjen.

• Spik de andra tre styrelserna vid sidan av styrelsens botten på samma sätt. Spika sidopanelerna till varandra.

• Leta upp ett träd i din trädgård från foderautomater och där människor samlas. Spika Holk mot stammen, helst vilar på en gren, som om det vore ett bo.