mynewspapers.net

Hur man gör en skär slips fleecefilt

Hur man gör en skär slips fleecefilt


Slips filtar kräver ingen sömnad, komplicerad utrustning eller särskild skicklighet. Använda fleece tyg för att skapa en enkel men ändå tröstande och varm filt genom att skära och knyta ihop fyra sidor. Ge en cut-tie fleecefilt till någon för semester eller ett speciellt tillfälle. Binda upp en av dessa filtar för en baby shower gåva. Göra en själv till mysiga upp på undersidan medan lounging eller tupplur. Välj tyger med mönster och färger som matchar enskilda personligheter och intressen.

Instruktioner

• Placera en ruta av fleece material på en plan yta. Möta den utskrivna sidan ner och jämna ut materialet. Placera den andra bit material ovanpå det första torget. Möta den utskrivna sidan så det vänd uppåt. Släta ut båda bitar av fleece så det finns inga rynkor. Trimma bort överflödigt material som överhängande torg.

• Mät avståndet 3 inches från yttre kanten av torget materialet. Fästa materialet tillsammans med en rak stift vid 3-tums märket på ungefärligt varje 4 inches att bilda en inre torget. Kanterna på materialet bör vara jäms med varandra efter fästa materialet.

• Ta ett hörn av fleece och mäta en 3-tums fyrkant. Klipp ut torget och fortsätta med de andra tre hörnen av fleece. Följ den 3-tums mätning som markeras av raka stiften och göra nedskärningar med 1-tums mellanrum runt varje sida av fleece. Skär igenom båda bitar av material varje gång.

• Börja med slutet på ena sidan och ta remsa från botten och toppen bitar av fleece. Knyt en knut med två remsor att säkra kvadratsumman av fleece. Använd en overhanded Knut och två fasta knutar per uppsättning remsor. Fortsätt med nästa uppsättning av remsor och Knut ena sidan av filten. Innan du flyttar till nästa sida, se att alla band knyts. Fortsätt med de andra tre sidorna knotting alla remsorna.

• Ta bort alla rakt stift. Stretch fleecefilt ut och kontrollera om knutar som är alltför löst eller hårt och korrigera dem.