mynewspapers.net

Hur man gör en satellit skålen stå

Hur man gör en satellit skålen stå


En parabolantenn kan en person ta emot hundratals kanaler från hela världen. Skålen måste säga söderut för att dra signalerar i, men stabiliseras också så skålen inte kommer vackla. Du kan bygga en stark bas-stödda stå med hjälp av några enkla föremål hittades i de flesta hem produkter butiker. Du kan göra din monter bärbara, eller du kan permanent fäst den en hård yta.

Instruktioner

• Placera stativ på marken och använda par tång att skruva loss den lilla skruven på plattformen. Vrid skruven ut och placera små metallplattan på marken eller arbeta yta.

• Tillämpa limning limmet till höger halva delen av plattan. Ta botten av satellit fästet och placera botten med på lim-täckt sida i metallplattan. Tryck fast för att bilda en fast förbindelse. Vänta en tre till fem minuter innan du tar bort plattorna trycket. Limning limmet måste helt ställa in i 24 timmar.

• Använd borr att borra små hål runt insidan kanterna på plattan i botten av fästet. Rensa upp någon metall skärvor som finns kvar från borrning hål.

• Tillämpa limning limmet till plattformen överst på stativ. Lägg det plattan på plattformen så hålen överlappar något med kanten av plattformen. Tryck på plattan fast ner för en fast förbindelse. Vänta en tre till fem minuter innan du tar bort plattorna trycket. Igen, limning limmet ställer helt under 24 timmar.

• Använd skruvmejseln för att lossa skruvarna på toppen av fästet. Infoga den nedre pole delen av den av parabolantenn i hålet på översidan av fästet. Använda skruvmejsel att dra åt låsskruvarna tills stången hålls fast.