mynewspapers.net

Hur man gör en sammet Choker halsband

Hur man gör en sammet Choker halsband


Sammet choker halsband är enkla och billiga att göra. Beroende på ditt val av menyfliksområdet färger och hängen, kan denna mångsidiga stil variera i utseende från viktorianska till Goth. skapa en med en cameo eller en vintage metall charm. Svart är en traditionell färg för en sammet choker band, men andra ljusare eller ljusare färger kommer att göra detta en perfekt halsband för våren eller sommaren användning. De gör också stora gåvor, som de kan anpassas för varje mottagare med mycket liten ansträngning.

Instruktioner

• Välj en längd för din choker halsband; chokers är i allmänhet mellan 14 och 16 inches. Beräkna längden som band slutet fynd och lås ska lägga till choker. Skär dina band till önskad längd.

• String din hänge din menyfliksområdet. Lägga till en hoppa ring om ditt hänge inte sitter platt. Byt ut hoppa ringen om menyfliksområdet är lätt får plats genom den befintliga kalendern.

• Limma ändarna på bandet med hantverk lim för att förhindra nötning och hjälpa hålla sig i menyfliksområdet menyfliksområdet slutet slutsatser. Försiktigt nära band slutet resultaten käftar med nylon käken tång del sätt lämnar bara tillräckligt med utrymme på slutet av varje band att finna för att kunna glida ändarna på bandet i. Skjut i menyfliksområdet i och tätt nära band slutet fynd resten av vägen med nylon käken tänger. Kontrollera att tänderna av menyfliksområdet slutet resultaten säkert håller bandet på plats. Låt limmet torka innan du fortsätter att arbeta på halsbandet.

• Fäst spännet med menyfliksområdet slut resultatet med hoppa ringar. Greppa varje ände av hoppa ringen med en platt näsa tång. Försiktigt twist en sida öppen, medan du håller den andra sidan fortfarande. Pivotera ändarna av hoppa ringen på plats efter att ansluta delar av spännet band slutet konstaterandet. Se till att varje hopp ring är stängd ordentligt.