mynewspapers.net

Hur man gör en rund penna för miniatyr hästar

Hur man gör en rund penna för miniatyr hästar


En rund penna är en inhägnad som används för utbildning och hålla hästar och ponnyer. Denna struktur gör utbildning miniatyr hästar mycket enklare. En vanlig rund penna är ca 50 fot i diameter, men det kan byggas oavsett storlek. Många stilar av runda pennor kan byggas. Men är trä det säkraste alternativet. Tänk på att runda pennan måste höjden av miniatyr Hästens manke och har en grind.

Instruktioner

• Besluta om bredden på runda pennan. Jämna ut ett område och avmarkera det av gräs, buskar, eller ogräs. Blöt och kompakt marken, att göra bra fot. Med hjälp av sprayfärg, måla en linje som ska användas som en guide för runda pennan.

• Gräva hål ungefär tre fot djupa, varje fyra fötter runt omkretsen av området. Lägga grus eller sand i botten av hålen. Detta hjälper till med dränering.

• Plats inlägg i hålen. Häll snabbtorkande betong runt inlägg. Tamp betongen för att avlägsna luftbubblor. Spika två stärkande brädor till varje inlägg. Spika en insats till varje stärkande ombord. Driva insatserna till marken. Detta håller inlägg raka. Tillåta inlägg att torka i 24 timmar.

• Blöt ceder-staket brädor i vatten tills de är följsamma. Start från botten, spika brädor på insidan av inlägg. Lägg till två till fyra rader av styrelser, att hålla styrelser nivån.

• Skär av blasten av inlägg omsorgsfullt med en makt såg. Vara noga med att skära alla inlägg jämnt för ett snyggare utseende.

• Sand alla grovt kanter på insidan av pennan. Måla pennan med en hög kvalitet utomhus färg.