mynewspapers.net

Hur man gör en Rose Pomander för brudtärna

Hur man gör en Rose Pomander för brudtärna


Pomander eller kissing ball är en kreativ alternativ till den traditionella brudtärna buketten. En pomander är en sfärisk bukett som ser ut som en boll av rosor. Ofta pomanders används som dekorationer bröllop eller pew markörer. En pomander har ett handtag som kan gled på armen för att tillåta innehavaren att ha två fria händer medan du fortfarande håller en bukett. Denna alternativa bukett är perfekt för brudar, brudtärnor, blomma flickor och unga medlemmar av bröllopsfest.

Instruktioner

• Skär ros huvuden bort stjälkar med avbitare. Lämna ¼ tum av stjälken nedanför varje ros head.

• Peta ett hål i frigolit bollen med en tandpetare. Fyll hålet med varmt lim. Hålla fast stammen av Ron in i de varmt lim omedelbart.

• Sticka en andra hål i styrofoam bredvid bifogade rose. Pressa varmt lim i hålet. Sticka skaftet av andra rose till lim. Fortsätt med resten av rosorna tills styrofoam är täckt av rosor.

• Skapa ett handtag med en fördubbling önskad handtag längd. Skär en bit av band till 3 inches längre än fördubblats. Dubbel-Knut ändarna på bandet tillsammans. Bifoga den knutna änden på bandet till toppen av pomander med grönare stift. Använda varmt lim över grönare stiften. Låt torka.