mynewspapers.net

Hur man gör en Ribbon-anslagstavlan

Hur man gör en Ribbon-anslagstavlan


Band pinboards kan du bo organiserad eller Visa bilder i en elegant-- och bedårande--mode. Istället för att köpa ett band anslagstavlan, kan du göra din själv i några timmar. Med vissa band, en kork ombord, vadd och tyg, kan du göra en anslagstavlan som kräver ingen sömnad. När ditt band galler arbete är häftade ner, kommer du att redo att posta anteckningar, hänga bilder eller Visa vad du vill på din bräda.

Instruktioner

• Placera tyget på en plan och ren yta. Tyget ska vara ansikte ner.

• Tejpa dubbelhäftande matta tejp runt varje sida av fel sida av tyget.

• Spraya en lätt dimma av sprejlim på mitten av tyget. Placera vadd in till centrum av tyget, att trycka den på spray limmet. Vadd bör inte överlappar varandra på dubbelsidiga mattan bandet.

• Placera din kork ombord direkt på toppen av vadd och tyg. Korken board kommer att behöva vara perfekt centrerad på vadd att passa ordentligt.

• Mitren hörnen eller tyget med en sax så det finns ca 1/3 tum mellan tyget och varje hörn av korken board (se Tips). Gör inte Broderiset något kortare än 1/3 tum mellan tyg och styrelsen, som inte kommer tillräckligt med material för att passa runt hörnen av styrelsen.

• Dra överkanten på tyget över cork styrelsen. Tryck fast på tyget så tejpen följer styrelsen. Dra sedan på nedre kanten av tyget och dra det över korken board. Tryck igen, fast på tyget så tejpen följer styrelsen.

• Vik mitre hörnen över hörnen av korken board och dra båda sidor av tyget över korken board tautly.

• Göra ett "X" med två bitar av band över framsidan av styrelsen, från hörn till hörn. Vik varje slutet av band runt bordet och säkra att baksidan av styrelsen med rak stift.

• Placera två band bitar på den vänstra kanten av brädet, centrerad. Fästa i ändarna av band på baksidan av styrelsen med rak stift. Med framsidan av styrelsen mot dig, separat två band bitar. Ett band stycke bör dras till mitten av den övre kanten av brädet. Säkra band därför styrelsen med en rak stift tillbaka. Sedan, dra den andra band bit till mitten av den nedre kanten av brädet. Säkra band därför styrelsen med en rak stift tillbaka.

• Placera två band bitar på den högra kanten av brädet, centrerad. Fästa i ändarna av band på baksidan av styrelsen med rak stift. Med framsidan av styrelsen mot dig, separat två band bitar. Dra ett band fram till mitten av den övre kanten av brädet. Säkra band därför styrelsen med en rak stift tillbaka. Sedan, dra den andra band bit till mitten av den nedre kanten av brädet. Säkra band därför styrelsen med en rak stift tillbaka. Dessa band--med band från steg 9--bör bilda en diamant, med "X" från steg 8 rinner igenom.

• Vänd styrelsen över. Häfta slutet av varje band på baksidan av styrelsen med en häftpistol. Infoga några häftklamrar runt kanterna på tyget för att ytterligare säkra den. Ta bort alla rakt stift och flip avslutade styrelsen tillbaka runt.