mynewspapers.net

Hur man gör en revolutionära kriget peruk

Hur man gör en revolutionära kriget peruk


USA: s grundare lekte mycket fashionabla, utarbeta peruker. Dessa peruker var ett tecken på social status som samhällets högre klassmedlemmar hade möjlighet att köpa handgjorda peruker. Gör din egen revolutionära kriget peruk för en realistisk kostym eller teaterföreställning i en bråkdel av tid som en kolonial peruk maker. Peruk gör produkter finns tillgängliga i de flesta skönhet leverans butiker. Att göra din egen peruk garanterar att det kommer att passa ordentligt och bekvämt.

Instruktioner

• Mät och kapa en del av bomull spets över huvudet eller chefen för framtida peruk bäraren. Kom ihåg att revolutionära kriget stil peruker var lång i ryggen, så taper bomull spets ner på baksidan av halsen också. Lämna fläckar av bomull spets för polisonger och en änka 's topp.

• Placera bomull spets på blocket wig. Förfina skära längs polisonger och fodra av pannan.

• Linje ändarna av din bomull spets med bias tejp, sådan att den klibbiga sidan inåt står inför. Du har nu din peruk mössa.

• Sy tunna delar av håret genom spetsar membranet, looping håret upp i roten att bilda en knut. Börja från botten och arbeta dig uppåt.

• Kam din peruk och en del hår från öra till öra, kamning del av det fram framför ansiktet området och en del av det mot baksidan. Säkra fram de flesta hår med en hårnål.

• Skapa två fat lockar på varje sida av peruk med en locktång på delar av den lös hår. Välj ca 1 tum med 1 tum av hår ovanför varje öra och ett annat område direkt ovanför först för dina fyra fat lockar. Anslut locktången och vänta upp till en minut att få heta. Linda varje avsnitt av hår runt fat och håll på plats i 30 sekunder, bildar ett tätt fat nära hårbotten peruk. Säkra lockarna på plats med stift och hårspray.

• Låt övre kronan av hår lös och kamma det bakåt. Detta döljer den centrala delen och ger peruk ett mer maskulint utseende, liknar en hög ranking soldat under det revolutionära kriget skulle bära.

• Knyta alla lös hår med ett gummi band eller snöre.