mynewspapers.net

Hur man gör en PVC fiskespö hållareSpöhållare kan du ha händerna fria medan din linje är i vattnet. Bygga spöhållare av PVC är lätt och kan ske i en kort tidsperiod med minimal material. Du kan bygga flera innehavare för att maximera din fiske effektivitet eller du kan bygga flera innehavaren stilar för olika ytor. Spike-stil innehavaren fungerar bra när fiske från sandig eller lerig stränder och en plattform står är användbart för klippiga ytor.

Instruktioner

• Använd en bågfil för att skära en bit av schema 40 PVC-rör till tre fot i längd. Skär i röret kortare eller längre, beroende på längden på rumpan av ditt spö.

• Använd sågen för att skära ena änden av röret i en skarp vinkel. I slutet av röret bör skapa en punkt. Den vinklade änden kan ställas in i marken som en gädda.

• Du kan använda röret som det är att hålla en stav men det kommer inte säker rullen från att rotera. Använda sågen för att skära en skåra som är något större än diametern på rullen armen. Detta kommer att säkra spö och rulle.

• Använd en sten att knacka på spettet i marken tills den är stabil. Twist spettet tills skåran är som vetter mot vattnet. Ställa in staven i hållaren och skjut reel armen i skåran.