mynewspapers.net

Hur man gör en Purse Organizer med flera fack

Hur man gör en Purse Organizer med flera fack


En handväska organisatör hjälper till hålla all av din on-the-go nödvändigheter prydligt tillgänglig. Du kan göra en lätt väska arrangören passar i en medium - eller stora plånboken och anpassa dess fack för att säkert hålla objekt från en smal penna till en plånbok. Gör arrangören från ett tyg att koordinater med handväskan eller använda en kontrasterande färgade tyg för ett tillbehör med lite stil.

Instruktioner

• Låg en bit av tyg på arbetsytan och rita en rektangel som mäter 6-av-28 inches. Klipp ut rektangeln och använda den för att spåra och skär en andra rektangel. Klipp ut en rektangel av smältbara gränssnitt, med tyg rektangeln som en mall.

• Placera en tyg rektangel på en strykbräda fel sida upp. Placera det smältbara gränssnittet ovanpå. Efter gränssnitt tillverkarens anvisningar, järn för att fixera bitarna tillsammans. Gränssnittet ger arrangören några stelhet.

• Vänd gick tyget så att gränssnittet är ansikte ner. Lägg resterande tyget rektangeln på toppen och fästa sidorna tillsammans. Sy ihop båda långsidorna men bara en kort sida av tyget lager.

• Slå till arrangören höger och sy återstående kortsidan så nära som möjligt till kanten.

• Skär en bit av kontrasterande tyg 5-av-27 inches.

• Lägg tyget ovanpå den sammanfogade bitar, anpassa en långsida och två korta kanterna. Detta kommer att lämna 1 tum av sammanfogade lappa utsatta längs en långsida; Detta är toppen av arrangören.

• Sy den kontrasterande tyg två korta sidor och botten långsidan till sammanfogade bitar. Sy den enda bit av tyg till det bakomliggande tyget på olika ställen över arrangören, sömnad från den nedre kanten till toppen av den enda tyg. Detta kommer att skapa flera fickor i arrangören. Du kan utrymme fickorna jämnt över arrangören eller göra dem olika storlekar. Göra några slimmade fickor för att hålla pennor och några större fickor för att hålla nycklar, smink, läppstift och andra objekt.

• Fyll arrangören med de artiklar du vill ha i din handväska. Rulla upp eller försiktigt vik arrangören och infoga den i handväskan.