mynewspapers.net

Hur man gör en Princess docka med stora mätglaset bortskämd kockenDu kanske har undrat hur man gör dessa ganska princess docka kakor utan att investera i en tårtform som du aldrig kommer att använda igen. Den goda nyheten är att du kan använda ett stort Pampered Chef glas mäta container för att baka tårta docka kjolen. 8-cup (2-quart) klassiska smeten skålen är den perfekta storleken för kjolen och kockar fint, utan hålla sig till sidorna. Roligt delen av att göra kakan är att lägga dekorativa mönster med glasyr och kaka utsmyckningar.

Instruktioner

• Gör din favorit två lager kaka recept eller Förbered smet från en box mix. Undvika att ersätta olja eller ägg för en låg fetthalt alternativ att kakan på en standard konsistens när bakning.

• Värm ugnen till 176 grader C eller den temperatur som anges i receptet.

• Spraya insidan av ett glas 8-cup Pampered Chef klassiska smeten skål med matlagning spray. Häll kaksmet i behållaren. Ställa in en plåt i ugnen och placera behållaren på topp; Detta skapar en stabil bas under tillagningen.

• Grädda i ca 60 minuter, eller tills en tandpetare i mitten kommer ut rena. Ta bort behållaren från ugnen och låt den svalna i 15 minuter. Ta bort kakan från behållaren genom att skära runt kanten med en vass kniv och vända koppen på en kylande rack.

• Tvätta kroppen av en prinsessa docka med tvål och vatten och låt det torka. Hålla mig dockan i toppen av den avsvalnade kakan, stannar vid midjan. Skiva överflödig kaka vill konforma det naturligt från midjan till mitten av kakan.

• Plats rullade fondant över kakan för en slät kjol eller frost hela tårtan med ett stjärnigt tips. Dekorera doll livstycket med en stjärna spets program, lägga till känsliga remmarna över axlarna.

• Lägga till metallic bollar som dekoration runt klänningen medan glasyr är mjuk.