mynewspapers.net

Hur man gör en plånbok av återvunnet MaterialÅtervinning har kommit en lång väg från bara separera skräp och återvunnet material i separata fack trash dag. Idag, gör många kunniga hantverkare återvunnet material till roliga, användbara craft-projekt. Istället för att kasta bort flingpaket eller vykort, återvinna dem i en färgglad, användbara plånböcker. Detta hantverk är ett kul sätt för barnen att göra en kreativ, låg kostnad fars dag present.

Instruktioner

• Börja med spårning ut en mall på papper för plånboken. Replayground hantverk sidan erbjuder en nedladdningsbar mall på sin webbplats, eller du kan skapa dina egna. Dra ut en rektangel storleken på ett vykort. Dra en prickad linje genom mitten för att indikera där papp ska vikas på mitten. På en halv, spåra en halv månen form om 1/4-tums från kanten. Klipp ut mallen papper.

• Lägg mallen papper platt på bordet. Samla in flingpaket eller vykort med färgstarka grafik eller ord. Skär ut en del av rutan i samma storlek som mallen papper. Följa mallens riktlinjer och klipp ut formen halv månen från ena sidan av papp.

• Täck ena sidan av papp med självhäftande klar vinyl med grafiken uppåt. Vänds projektet och använda gemet poäng kartong där det ska vikas på mitten. Vik kartong på mitten så att vinyl omfattas grafiken är på utsidan. Sidan med halv månen skär ut är toppen.

• Sy i sidor och botten av plånboken stängd använder brodertråd. Lämna upp med halv månen öppen bildar en påse. Använda plånboken för att hålla kontanter och kreditkort.