mynewspapers.net

Hur man gör en pirate kostym för ett litet barn

Hur man gör en pirate kostym för ett litet barn


Det är möjligt att köpa pirat dräkter, behövs ingen, som kan göras billigt hemma. Hemgjord pirat dräkter är speciella för barnet eftersom de kan bidra i designprocessen. Glöm spendera en förmögenhet på en kostym i år och använda denna guide för att skapa en rolig, lätt och billig pirate kostym.

Instruktioner

• Skär delvis ärmarna med sax. RIP ärmarna av skjortan för hand. Detta kommer att ge det en grov och trasiga titt. Skär brett trianglar ur botten av skjortan. Nästa klipp kragen av skjortan. Skär denna rätt under sömmen så att det inte är för bred.

• Klipp benen på byxorna ca 10 cm (4 tum) under knäet. Dra lös delarna att skapa en trasiga och slitna utseende. Du kan behöva göra några småsår och slita av remsorna för hand.

• Klipp en bit tyg så att det kommer att linda runt midjan två gånger. Du kommer att loop detta runt midjan och knyta en knut runt höften. Kontrollera att det finns tillräckligt tyg som hänger ner till ungefärligt knäet, eller precis ovanför.

• Sätt på stövlar. Dessa kan vara svart eller brun. De bör vara lång nog så att kanten går bara under byxorna.

• Vik snusnäsduk på mitten. Placera vikta slutet mot pannan. Vira snusnäsduk över huvudet och föra sidorna rakt bakåt. Slips i en knut i nacken av hångla.

• Skär en liten skåra i tyg bälte på höften. Det bör vara precis tillräckligt stor för att tillåta bladet av plast svärdet att glida igenom. Placera svärdet på höften genom att infoga det genom tyget. Pålagda antingen öga lapp för ögat.