mynewspapers.net

Hur man gör en pirat som levererar från popsicle pinnar

Hur man gör en pirat som levererar från popsicle pinnar


Klassiska piratskeppet har två Master, ett bogspröt, och ett antal segel i samband med rigg till Master och varandra. När du gör en pirat som levererar från Popsicle pinnar, förenkla designen genom att inte lägga string i projektet att representera repet verkliga fartygets. Även utan riggen är Popsicle stick piratskeppet ingen snabb företag, särskilt eftersom det finns många olika fack i skrovet, och du måste också måla fartyget när det monteras. Avsätta några dagar för att slutföra din Popsicle stick piratskepp.

Instruktioner

• Limma det lång i ansiktet av en Popsicle pinne i långa ansiktet av en annan pinne, med sidan av en pinne i linje med den andra pinnen centrumlinje. Denna åtgärd utgör ett två slitbanan trapphus. Lägg Popsicle pinnar på ditt bord så att pinnen limmade till andra pinnen mittlinje ligger på botten. Limma en annan pinne till nedre pinnen mittlinje. Den här åtgärden skapar två pinnar som är på samma plan och en som är på ett plan under dem. Denna formation är den grundläggande byggstenen i pirate ship skrovet.

• Bilda två mer hull byggstenar att ha tre totalt, och sedan limma dem tillsammans så de gör en vägg. Göra två fler väggar precis som det.

• Ta en Popsicle stick vägg i handen. Limma fem Popsicle pinnar i ett trapphus mönster förgreningar från den långa sidan av väggen. Upprepa detta steg för en annan vägg.

• Limma två väggarna med trapphuset mönster på tredje väggen så att de bildar den viktigaste sidor och golv i skrov och köl.

• Lägger en Popsicle pinne i rät vinkel till en av väggarna så att botten av Popsicle pinnen berör början av trapphuset mönstret och toppen av Popsicle pinnen berör upp på väggen. Markera platsen längst ner med din penna. Upprepa detta steg för fem mer Popsicle pinnar, flytta var och en ytterligare i in mot centrum.

• Skär Popsicle pinnar med din mattkniv på markerar du gjort på dem. Rad upp olika stora Popsicle pinnar med färska Popsicle pinnar och skär de färska pinnarna för att matcha de redan skurna som, så du har par. Limma dessa på baksidan av skrovet så att baksidan av båten börjar form. Göra en mer vägg det sätt du gjort tre första och limma fast att en till centrum av den bakre väggen som du håller på att bildas.

• Skapa framsidan av skrovet. Markera en plats två tredjedelar längs en Popsicle pinne och skär i fibrösa träet så att det yttre lagret är trängt igenom men inte det motsatta lagret. Den här åtgärden skapar ett hack i den pinnen där det kan böjas. Upprepa detta steg för 19 fler pinnar. Limma dessa böjda pinnar utmed den inre sidan av väggen. Limma dem så den långa delen efter gångjärnet kan böjas inåt mot mitten av båten. Limma den långa delen tillsammans för att bilda en vikande punkt som stänger framsidan av fartyget.

• Skapa två Master genom att limma ihop fyra Popsicle pinnar ansikte mot ansikte, sedan tre, och så vidare. Limma dessa block av pinnar tillsammans i ett torn som smalnar. Limma detta torn på fartyget mittlinje ungefär 3 inches från den bakre delen av skrovet. Upprepa denna process för att skapa en annan mast och limma den 4 inches från den första närmare på framsidan av skrovet.

• Skapa fler väggar på samma sätt som du gjorde först, förutom att dessa väggar av endast 2 byggstenar. Limma dessa vinkelrätt mot golvet i skrovet att skapa olika rum.

• Skapa huvuddäck fartygets med många skrovet byggstenar tills hela skrovet golvet är täckt.

• Skapa konturerna av storsegel. Limma en Popsicle pinne pekar bakåt ungefär en tum över skrovet väggarna på bakre masten. Limma två Popsicle pinnar förgrening rakt uppåt från passiv slutet av vågräta pinnen, och limma fast en mer stick pekar tillbaka i och röra vid den högre delen av masten. Den här åtgärden skapar dispositionen av viktigaste seglet. Fyll storsegel med Popsicles pinnar om du önskar. Upprepa denna process för fore seglet, men använder endast en vertikal Popsicle stick i stället för två, eftersom fore seglet är mindre. Avsluta med att göra ett trekantigt segel pekar mot framsidan av fartyget kommer bort främre masten.

• Skapa bogspröt genom limning två Popsicle pinnar i en linje som pekar rakt ut från framsidan av skrovet.