mynewspapers.net

Hur man gör en pirat fartyg

Hur man gör en pirat fartyg


De vanligaste begreppen pirat fartyg bygger av piratskepp som fanns under en tid präglad av upplysningen. Dessa fartyg var ofta stjäla, så det finns ingen unik piratskepp. Pirater emellertid ändra fartyg för att passa deras behov. De skulle ta bort prognoser på utsidan att minska luftmotståndet. De också bort alla överflödiga funktioner för att göra fartyget lättare och snabbare. För dekoration, skulle de ersätta den ursprungliga flaggan med de ökända dödskalle. Vanligaste fartyget av pirater var skonaren för sin hastighet och manövrerbarhet.

Instruktioner

Hur man gör ett piratskepp (skonert)

• Rita ett diagram över vad du vill ha ditt skepp ska se ut. Inkludera dimensioner som fartygets längd, bredd av fartyget och höjd av fartyget. Även höjden av masterna och måtten på seglen. En skonert vanligtvis har två segel för maximal hastighet, även om skonare med upp till sju segel har byggts. Den främre masten har höjd är mindre än eller lika med höjden på masten i ryggen. Seglet framför är vanligtvis mindre än seglet i ryggen också. Du kan ange måtten på din skonaren.

• Använd kniven för att skära halv-ellipser av balsaträ så att de har önskad höjd och bredd av fartyget. Dessa är revbenen av ditt skepp, och de kommer att hålla strukturen på fartyget medan du bygga den.

• Klipp ut en tunn remsa av balsaträ och limma revbenen av fartyget till den. Detta band kommer att hålla revbenen på plats så att de kan stödja fartygets exteriör.

• Använd kniv att skära långa remsor av balsaträ som har enhetlig bredd. Start från botten av ditt skepp, limma remsor av balsaträ runt revbenen av fartyget så att de helt täcka dem. Limma lager på lager på varandra så att formen på skrovet på båten är klar. Försök att lämna några mellanrum mellan remsor av trä så att interiören är helt täckt.

• Klipp ut tunna stavar av balsaträ som kommer att utgöra mastsna av fartyget. Skär ut rutor av duk som blir seglen för ditt skepp. Limma duken att masterna så att seglen är centrerade och limma botten av masterna på ramen av fartyget så att de håller stadig.

• Måla ditt piratskepp hur du vill. En standard design är en svart skrov med svarta segel och dödskalle målade på seglen.