mynewspapers.net

Hur man gör en Pipe fälla

Hur man gör en Pipe fälla


Ekorrar kan vara en olägenhet. Inte bara är de skickliga på att stjäla birdseed från matare, ekorrar också har en förkärlek för elektriska ledningar. Med tillräckligt knapra, kan exponerade kablar väcka och orsaka en villabrand. Kommersiella ekorre fällor är allmänt tillgängliga, men dessa humana metall fällor kosta brukar ett fickan full av pengar. Lyckligtvis kan du göra en enkel och billig ekorre svälla med material som finns runt huset.

Instruktioner

• Skära ner en längd av kaminen rörledningar till ungefärligt fem fot med en kraftig bågfil. Du kanske vill hammare skarpa kanter inåt för att undvika att klippa dina händer medan manövrering röret på plats.

• Täck ena änden av röret med metallnät. Häfta maskan på plats längs röret öppningen med en häftpistol. Om metallen är för tjock för staples, knackar du på en liten spik på plats varje några inches runt röret fälgen.

• Hitta ett träd som upptas av ekorrar nära ditt hus. Ekorrar är särskilt förtjust i ekar eftersom de producerar ekollon. Kolla marken för acorn shell fragment och grenarna för ekorre lyor.

• Placera kaminen röret mot trädstammen vertikalt, med mesh avsluta närmast marken. Fäst röret trädet med en spik precis under kanten av rörets övre öppning.

• Häll cirka ett pund av torr havre i röret.

• Ekorrar kommer lukta majs och släppa ner i röret att få till det. Rörets släta inre yta hindrar dem från att springa tillbaka upp och fly. Kontrollera din pipe fällan varje par timmar.