mynewspapers.net

Hur man gör en personlig utskrivbara telefon & adress boka

Hur man gör en personlig utskrivbara telefon & adress boka


Många människor är beroende av deras mobiltelefon eller dator för deras adress- och telefonböcker. Om deras dator kraschar eller mobilen slutar fungera, behöver de en säkerhetskopia. Ett alternativ är att använda en utskrivbar telefon eller adress bok. Individanpassade program som adressbok, för Mac-användare, eller AZZ Cardfile, för Windows-användare, är tillgängliga. Programvaran är tillgänglig för användare av singel-licens eller webbplats-licens och kan du uppdatera adressboken från valfri plats. Du kan också skriva ut och använda tomt adress ark.

Instruktioner

• Ladda ner en adress bok programvara, suga som AZZ Cardfile.

• Kontrollera programvaran kompatibilitet med din dator. Du kan behöva kontrollera om ditt operativsystem stöds av programvaran beroende på om du använder Mac, Windows eller något annat system.

• Hämta filen set-up, om programvaran är kompatibel och gratis. De flesta program kan också ge dig möjlighet att köra filen set-up genom att spara den på datorn. De flesta program erbjuder en gratis testversion.

• Välj version och funktioner mest lämplig för dig. Till exempel erbjuder AZZ Cardfile enda PC eller enanvändarlicens och site license. Den enda PC eller enkel-förbrukaren licens kan en kopia av AZZ Cardfile att användas antingen av en enda person på flera datorer, eller det kan installeras på en dator och används av flera personer, en i taget. Den webbplats tillåter dig att använda programmet på flera platser av flera personer inom en radie av 100.

• Betala via betalningsalternativ finns tillgängliga, till exempel genom check, PayPal, online och mycket mer. Var noga med att kontrollera den serviceavgift som du kan behöva betala beroende på betalningsmetod.

• Installera komplett licensierad version av programvaran och börja ange kontaktinformationen i adressboken. I en separat kortfil sparas informationen för varje kontakt.

• Välj särskilda kort och skriva ut. Du kan också skriva ut alla kontakterna visas och Välj telefon eller adress detaljer du välja att skriva ut.