mynewspapers.net

Hur man gör en personlig stegmotor pall

Hur man gör en personlig stegmotor pall


Stegmotor avföring kan göra livet lättare om du behöver för att nå en hög skåp eller om dina barn behöver hjälp att nå diskbänken. Gör din egen personliga stegmotor pall att passa din heminredning eller för att passa dina barn personlighet. Sök efter oavslutade pallar av trä kliva på hantverk butiker eller används stegmotor avföring på secondhandbutiker och varvet försäljning. Anpassa pallar med dekorativt måleri, vinyl klistermärken och dekorerade bokstäver. Individanpassade stegmotor avföring är också bra idéer för handgjorda presenter.

Instruktioner

• Slipa lätt en oavslutad trä kliva pall för att förbereda säden för målning. Om du använder en begagnad stegmotor pall, lätt sand för att ta bort den gamla finishen och förbereda den för målning.

• Sprayfärg stegmotor pallen i önskad färg. Det är bäst att använda en smidig rygg och tillbaka rörelse när du använder spray färg; hålla färgen kan 10 till 12 inches från ytan av avföringen. Applicera alltid måla i en väl ventilerad miljö. Låt färgen torka.

• Tejpa stenciler till toppen av fördjupat avföringen. Stenciler finns i en mängd olika bokstäver och bilder. Duktiga konstnärer kan anpassa språngbräda med freehand design.

• Spruta en fjärdedel-storlek mängd akrylfärg på ett papper plattan. Knacka på blunt-slutade stencil borsten i färgen.

• Knacka på borsten på papper plattan att ta bort de flesta av paint; stencilling fungerar bäst när din pensel är nästan torr. Snurra den trubbiga änden av borsten på stencilen utskärningar, arbetar från yttre kanten av designen inåt.

• Upprepa steg 5 för att fylla i varje del av stencil cutout med färg. Låt färgen torka. Upprepa som blir mörkare färg. Ta bort schablonen.

• Dekorera stegmotor avföringen runt stencilen och på benen med vinyl rub-on klistermärken. Klistermärken se ut målade mönster. skär runt en enskild klistermärke, placera den på pall ytan och gnugga den med hantverk stick omges med kit. Ta bort papper som vetter mot och dekalen kommer att förbli.

• Spraya pallen med polyuretan spray. Detta kommer att skydda finish. Låt den polyuretan torrt innan du använder avföringen.