mynewspapers.net

Hur man gör en penna kjol klänningFaller strax under knäet och tätt monterade genom lår och höfter, penna kjol stilen kom till liv i 1940 med Christian Dior "New Look" för kvinnor som populariserade mode för den nya klassen för arbetande kvinnor. I dag vädjar blyertspenna kjolar till kvinnor som söker en professionell, elegant och feminin stil. En pennkjol kan ha en hög eller låg midja och innehåller ofta en skåra på baksidan av kjolen. En pennkjol klä kan antingen vara en penna kjol-stil klänning där den nedre delen är utformad som en pennkjol, eller en klänning att till tycks vara en tvådelad penna kjol och skjorta eller blus ställt men faktiskt är en klänning, den senare stil som ger komfort för bäraren samtidigt minimera hud exponering och kan göras från en befintlig penna kjol och skjorta.

Instruktioner

Ny kjol

• Efter anvisningarna på mönstret, ta kroppen mätningar av byst, midja, höfter och andra delar av kroppen i uppdrag. Skär de papper mönster baserat på mätningar.

• Lägg tyget på en plan yta och pin på mönster bitar. Nål, sedan skär varje bit ut, börjar med två stycken för kjolen, midja ryggar, två stycken för framsidan och två bitar som kommer att utgöra klä upp.

• Pin bitar tillsammans, sedan följer mönster anvisningarna gör ungefär 15 cm (6 tum) lång stoppar i varje av de fyra kjol. Tucks bör vara djupare i ryggen att ge utrymme för omgången i skinkorna.

• Prova på fasta kjolen och kontrollera att det finns tillräckligt med utrymme för höfter, midja och rumpan. Stift fållen på klänningen kjolen upp på insidan av kjolen så den hamnar strax under knäet.

• Sy rygg och främre delar av kjol delen av klänningen tillsammans med symaskinen.

• Pin på klä upp och lämna plats för zip, som kommer att sträcka sig från klänningen till genom kjolen, efter klänning mönster.

• Sy upp på klänningen till kjol lappar, lämnar ca 1,3 cm (1/2 tum) av tyg i fall justeringar. Följande anvisningar på zip och mönster, sätt in och sy zip.

• Vik i återstående klänning sömmar, press, pin och jackavslut med symaskinen. Trimma alla invändiga nedskärningarna med tyg sax och tryck på öppna med järn.

Justera en kjol

• Förvärva en pennkjol som passar bäraren väl och en bomull blus eller skjorta. Antingen använda en kjol och tröja du har, eller blanda och matcha från en butik eller begagnat butik. De kommer att bli penna kjol och skjorta klänningen ett stycke.

• Prova på kjol och skjorta tillsammans, sveper in en skjorta i kjolen att kontrollera för att säkerställa att de passar bekvämt. Använda tyg krita för att markera där skjorta veck i kjolen, märkning fronten, sidorna och tillbaka.

• Använd den söm krusning bort zip och öppna upp i sömmen runt midjan. PIN-skjortan och insidan av kjol baserat på krita markeringarna. Använda symaskin för att sy ihop.

• Använda saxen skära ett hål i sidan av skjortan ovan där zip brukade vara. PIN i längre zip, Följ instruktionerna på zip-paketet, som bör sträcka sig upp från mycket övre låret vid sidan av den som är fastspänd, eller ca 30 cm (12 tum). Noggrant försöka fästa klänningen så att passformen är optimal, om inte göra små justeringar med hjälp av stiften.

• Tur kjol och skjorta in klä ut. Använda symaskin att sy ihop strax innanför stiften och upp genom zip till föra samman kjol och skjorta i en klänning.