mynewspapers.net

Hur man gör en penna bow & pilen

Hur man gör en penna bow & pilen


Pil och båge är ett vapen som användes traditionellt i strid. Ursprungligen vapen gjordes från vridna trädgrenar, animaliska senor och flint pilspetsar och förutsatt krigare ett sätt att attackera på avstånd. Idag, båge och pilar är tillverkade av metall och är noggrant utformade. Barn är ofta fascinerad av tanken på bågar och pilar, men det är uppenbarligen inte säkert att låta dem använda dem. I stället lär dem hur man gör en penna båge och pil. Det kan vara ett bra hantverk projekt för en regnig dag och kommer att hålla dem underhållning.

Instruktioner

• Sträcka det elastiska bandet så att det når hela vägen runt unsharpened penna. Pennan kommer att sitta tätt inuti med ändarna av det elastiska bandet över vardera änden av pennan.

• Klipp av 2 inches av tejpen från din rulle med sax. Linda det runt eraser slutet av din penna, säkra det elastiska bandet på plats. Klippte av en annan 2 inches av band från din rulla och svepa den motsatta änden av pennan.

• Dra det elastiska bandet från pennan på båda sidor. Det elastiska bandet på ena sidan av pennan ska sträckas längre än den andra. Notera vilken sida detta är eftersom det är den sidan som du vill använda.

• Rista ett snäpp till radergummit av vass penna. Försiktigt linje kniven med radergummit och rista ett litet spår direkt i centrum av radergummit. Det ska se ut en rak linje.

• Linje upp spåret i ditt suddgummi med mitten av den stretchiest sidan av gummibandet. Placera gummibandet i spåret och dra både penna och bandet mot dig. Unsharpened pennan bör vara längst bort från dig.

• Sikta och skjuta. Se till att du siktar från människor och djur.