mynewspapers.net

Hur man gör en PDF Presentation i Photoshop Elements

Hur man gör en PDF Presentation i Photoshop Elements


Adobe Photoshop Elements är ett program utformat för att ge den genomsnittliga användaren de flesta av de grundläggande funktionerna i Adobe Photoshop och göra dem lättare att använda. Det har också fördelen av att vara mycket billigare än professionella motsvarighet. En av de mest fördelaktiga funktioner som ingår i båda programmen är förmågan att kopplade dokument som PDF-presentationer. Skapa ett bildspel av dokument som kan användas för att ge företagspresentationer eller ens för kreativa uppgifter som en familj Foto Bildspel.

Instruktioner

• Klicka på ikonen "Photoshop Elements" att öppna programmet. Ikonen kommer antingen att placeras på skrivbordet eller på Start-menyn under "Alla program".

• Klicka på "Skapa" fliken högst upp till vänster i programfönstret och välj att skapa ett bildspel.

• Lägg till bilder eller sidor i projektet tills du har projektet som du skulle vilja att det ska visas i presentationen.

• Klicka på rubriken "Fil" längst upp till vänster i fönstret och musen över "Utdata" i den nedrullningsbara menyn som visas. Klicka på "Spara som en fil." I fönstret som öppnas, Välj att spara projektet som en PDF-fil.