mynewspapers.net

Hur man gör en PC DVD Region Free

Hur man gör en PC DVD Region Free


DVD-enheten som används med en PC är låst så det kommer bara spela kommersiella DVD-skivor för samma land eller "region" som datorn används i. För att göra en PC DVD-spelare regionsfri, måste justeringar göras till spelarens firmware. Detta är en enkel, om det förfarandet, och kräver att du hämtar och installerar några gratis program - det finns ett antal av dessa på Nej kostnad och som alla arbetar på ett liknande sätt att ändra DVD-spelaren.

Instruktioner

• Hämta och installera en DVD-enhet information program såsom, till exempel DISC.info program (se resurser). Dubbelklicka på filen en gång hämtade för att dekomprimera programmet till skrivbordet.

• Dubbelklicka på programmet att starta den. Välj DVD-enheten från nedrullningsbara menyn överst i programmets skärmen. Skriv ner all information som presenteras på skärmen. Avsluta programmet.

• Ladda ner lämpliga firmware blinkande program som gäller för din DVD-enhet från en firmware blinkande webbplats--till exempel webbplatsen "Firmware sida" (se resurser).

• Dubbelklicka på firmware-filen en gång laddat ner. Följ menyn anvisningarna för att installera programmet på DVD-enheten. Klicka på "OK" i bekräftelsefönstret när det visar sig att avsluta programmet.

• Ladda ner en regionkod att besegra program till skrivbordet som, till exempel programmet DVD Region Killer (se resurser). Dubbelklicka på filen en gång laddat ner. Följ menyn anvisningarna för att installera programmet på DVD-enheten. Klicka på "OK" i bekräftelsefönstret när det visar sig att avsluta programmet. Starta om datorn.

• Starta firmware programmet genom att välja det från "Början", "Alla program" popup-menyn. Välj DVD-enheten från nedrullningsbara menyn under "Enhet" på programmets skärm. Klicka på "Start" knappen längst ner på skärmen för det programmet.

• Vänta som en förloppsindikator visas längst ned på skärmen och fyller i från vänster till höger. Klicka på knappen "Klar" i bekräftelsefönstret när den visas. Firmware programmet avslutas.

• Starta regionkoden besegra program genom att välja det från "Start", "Alla program" popup-menyn. Välj DVD-enheten från nedrullningsbara menyn på programmets huvudskärmen.

• Klicka på "Start" knappen för att köra programmet. Avsluta programmet genom att klicka på knappen "OK" i bekräftelsefönstret som visas när programmet har avslutats. Starta om datorn.