mynewspapers.net

Hur man gör en pärla - & Wire-inslaget RingTråd-inslagna ringar är attraktiva och mycket lätt att göra med några enkla smycken verktyg. Om du har en speciell pärla du vill göra till en fashionabla ring, eller du vill göra flera ringar som gåvor eller att sälja för lite extra pengar, du kommer att finna detta ett enkelt och snabbt projekt.

Instruktioner

• Välj en pärla som inte är för stort eller litet. Om det är för stor, ringen kommer att vara obekväma att bära, och om det är för liten, ringen kommer att vara överfullt av tråd. Kristall pärlor är ett glittrande val lampa arbete pärlor är mycket konstnärliga.

• Skär binda 12 till 20 inches i längd. Om ring storlek är större och pärla är ganska stor, rekommenderas skära mer mot 20-tums längd. Överflödig tråd som blir avskurna när ringen är klar.

• Sträng pärla på kabeln, och placera den på ringen Dornen med den storlek du önskar. Vira tråden från vänster sida av pärla en gång runt dornen, ovanför pärla, och till höger en gång under pärlan. Dra kabeln tätt runt dornen.

• Linda varje tråd runt basen av pärla två till tre gånger, en medurs och den andra motsols. Stapla kabeln snyggt, eller låta den lekmanna-där det landar beroende på vilken stil du önskar.

• Ta bort ringen från ring Dornen och Linda resterande tråd runt ringen start bredvid pärla och arbeta ner ringen några inpackningar. Klippa ledning som nära ringen som möjligt. Använda platt-nosed tång för att platta och släta skär ändarna så att de inte irritera huden.