mynewspapers.net

Hur man gör en PANNLOCK hästsvans

Hur man gör en PANNLOCK hästsvans


PANNLOCK hästsvans är en utlöpare av de pompadour stilen populära på 1950-talet bärs av både män och kvinnor. PANNLOCK hästsvans har en backcombed uppsvullna krona, pompadour, och en rak hästsvans placerad mitten av huvudet. Om ditt hår är kortare, kan köpa en pin-på hästsvans du använda ditt eget hår för uppsvullna kronan och njuta av enkla, men eleganta utseendet på denna frisyr.

Instruktioner

• Blåsa håret torrt. Det bör vara rak eller har länge lös vågor. Lockigt hår inte anpassa sig väl till denna stil.

• Ta den främre delen av håret från templet till templet, ca 2 1/2 inches djupt och fäst den ur vägen. Om du har några "herrelösa" hårstrån eller fransar, fästa den ur vägen för nu. Det kan vara hoprullade, nålas tillbaka eller sprutas senare.

• Rita sidorna av håret från ansiktet. Att hålla håret så smidigt som möjligt, lägga den i en hästsvans med en täckt band på kronan av huvudet. Svikit på baksidan av ditt hår hänga löst.

• TUPERA upp avsnitt tungt, en liten del i taget. Använda hårspray på varje avsnitt före och efter du TUPERA för att ge det extra håll.

• Använd en paddel borste för att släta utsidan av detta avsnitt. Dra tillbaka den till kronan samtidigt trycka den framåt tillräckligt för att bilda PANNLOCK. Vara försiktig med att reda ut backcombed håret under denna process.

• Pin eller Linda ändarna av hår hängande ner ryggen runt bandet som täcker basen av hästsvans. Fortsätta att släta baksidan och herrelösa ändar och spraya dem med hårspray tills du har önskad effekt.