mynewspapers.net

Hur man gör en Palm Tree Diorama

Hur man gör en Palm Tree Diorama


En palm tree diorama visar en scen i en av flera palmer och de omgivande miljöerna. Lärare tilldela ofta dioramor som en lärande verksamhet. Barnen få erfarenhet av att konstruera en tredimensionell scen och visar vad de har lärt sig om ämnet. Vuxna gör dioramor, också, som en hobby, konst och för pedagogiska displayer i museer. Palmer växer främst i tropiska miljöer och finns i många varianter, till exempel kokospalmer, dadelpalmer, chilenska vin palm, väderkvarn palmer och kung och drottning palmer och Kalifornien infödd fan palms. Förvandla några gemensamma leveranser till en palm tree diorama.

Instruktioner

• Ta bort locket från rutan. Ange i rutan på ett vitt papper och spår runt rutan skapa bakgrund. Flytta rutan åt sidan.

• Titta på bilder av sorten av palmträdet du plantera funktionen i dina diorama. Lägg märke till detaljer i miljön, till exempel ljus blå havet och blek beach i Bora Bora eller Nilen i Egypten. Lägg märke till detaljerna i palmerna som om bladen är bredare än stammen och färgen på stammen.

• Skiss bakgrunden för din palm tree diorama på konst papper, att hålla ritningen inuti raderna du spåras. Till exempel rita några havsvågor nära botten och några moln över toppen. Om du vill att en grupp av höga palmer i diorama och din box är rektangulär, rita bilden med den pappers-orienterad vertikalt. För en längre horisont och kortare palmer, orientera papperet vågrätt.

• Måla skissen för din palm tree diorama bakgrund. Till exempel måla blå havets vågor och en tropisk solnedgång med gula moln och inslag av orange och rosa. Låt färgen torka. Beroende på vilken typ av färg du använder och temperaturen i rummet kan det ta en halvtimme eller mer.

• Skär konst papper inuti raderna du spåras så att din tropisk kuliss passar inuti lådan. Vända bilden upp och ner och applicera en linje av lim 1/4-tums innanför kanterna på papperet.

• Tryck bakgrund mot insidan av botten av lådan. Boxen rymmer diorama scenen hur en teater eller marionett scenen visas en scen. Din tropisk kuliss fungerar på samma sätt som bakgrund på en scen.

• Ställ rutan upprätt, så att bakgrunden är i rätt riktning, med himlen i toppen. Insidan blir området i rutan på botten din palm tree diorama beach. Blanda två delar sand med en del vitt lim att skapa stranden. Till exempel blanda 1 dl av sand med 1/2 kopp vitt lim för en strand i en horisontellt orienterade boot låda. Häll sanden i en behållare. Rör om med en craft pinne samtidigt lägga limmet.

• Sprida sanden och limma blandningen på botten av lådan med craft pinnen att bilda stranden framför bakgrund. Bilda sanden i den form du vill för din palm tree scen, till exempel använder ett tunt lager av sand till vänster visar för att Visa där stranden möter floden eller havet. Tryck sanden i ett Röse på höger sida av scenen, att göra sanden längre på baksidan för att ge din scen dimension.

• Klipp en remsa av brun eller brun konstruktion papper att bilda palm trädets stam. Till exempel klipp en remsa 9 inches lång och 5 inches bred till passar i en vertikal start ruta.

• Rulla Bygg-papper av curling en långsida av papper under och rullande papper i en tub att bilda palm trädets stam. Justera tjockleken på stammen av hur tätt du rulla papperet. Många typer av palmer är tjockare vid basen. Rullande röret hårdare i ena änden skapar en palm trädstam som flammar i ena änden. Applicera lim under yttre kanten av bygg-papper att hålla stammen tillsammans.

• Rita palmerna lämnar på gröna konstruktion papper. Kopiera formen på bladen från en bild av vilken typ av palmträd du vill göra. Klipp ut de palm löv.

• Lim palmerna lämnar till toppen av stammen. Limma basen av stammen till sanden på önskad plats att slutföra din palm tree diorama.