mynewspapers.net

Hur man gör en Paint-av-nummer väggmålning

Hur man gör en Paint-av-nummer väggmålning


Om du någonsin varit intresserad av konst, kan du ha startat genom att måla en bild med paint-by-nummer när du var liten. En paint-by-nummer bild är en enkel teckning där varje område designeras med flera. Numren motsvarar specifika färger, så att målare att måla bilden som den formgivare avsett. En paint-by-nummer väggmålning kan vara ett spännande projekt för valfritt antal personer arbeta, särskilt för barn och tonåringar.

Instruktioner

• Rita en grov skiss av bilden du vill skapa på en bit papper. Detta gör att du kan förfina bilden som behövs innan du överför den till väggen där du ska måla väggmålning. Identifiera varje färg du vill inkludera på bilden genom att göra anteckningar på baksidan av papperet eller faktiskt färga bilden.

• Dela in papper i lika rutor med hjälp av en linjal och sedan rita linjerna som utgör varje ruta direkt över skissen. Rutnätet kan du överföra bilden på väggen.

• Tvätta väggen du har valt för väggmålning med högtryckstvätt, om väggen är utomhus. Om det är inomhus, tvätta med en våt trasa, om det behövs.

• Överföra rutnätet du drog på det papper på väggen med hjälp av ett måttband och penna. Väggmålning-stora nätet kommer att vara betydligt större än i rutnätet på papperet, men skalan bör vara identiska. Ett sätt att uppnå detta är att markera 1 fot på väggen för varje 1 tum på skissen.

• Överföra bilden på väggen med en blyertspenna och sedan spåra över den designen linjer i marker. Detta ger dig en grov skiss av bilden. Använd nätet för att se till ritningen behåller sin rätt proportioner, som stora ritningar kan ofta vara svåra att skissa än små.

• Fördela nummer till varje specifik färg och skriva motsvarande nummer på konturerna av väggmålning. Hålla en lista över färgerna och deras respektive nummer på ett separat blad, att säkerställa målarna måla Muralmålningen korrekt.

• Måla Muralmålningen genom att fylla i numeriskt utsedda områden med motsvarande färger.