mynewspapers.net

Hur man gör en packning från flytande gummi

Hur man gör en packning från flytande gummi


Gummipackningar används i en mängd olika objekt från fordonsindustrin till hushållsapparater. Vanliga runda gummipackningar är billiga att köpa och lättillgängliga för allmänheten. Organiskt formade packningar, å andra sidan, är mindre vanligt och dyrare. De organiska formerna innehåller många kurvor och olika storlek öppningar. Dessa typer av packningar görs enkelt hemma med hjälp av flytande gummi. Köpa en tub med flytande gummi med en squeeze punkt applikator fått för tryck och temperatur för den avsedda appliceringen.

Instruktioner

• Torka av ytan för den avsedda nya gummipackningen med en ren trasa och ordentlig rengöring lösning. Ta bort allt damm, fett, vax eller smuts. Låt ytan att luften torr under 5-10 minuter.

• Öppna det flytande gummit. Skruva applikator spets i änden av röret.

• Pressa en heldragen linje av flytande gummi ner centrum av packning platsen. Jämnt placera linjen mellan de två kanterna. Kontrollera att raden är fast med några luckor.

• Placera två stycken tillsammans och tryck försiktigt. Det flytande gummit komprimeras under tyngden av bitar. Säkra bitar tillsammans med lämpliga kontakter.

• Tillåt packningen torka i 1 till 12 timmar beroende på temperaturen i omgivningen. Gummipackningen torkar snabbare i en het torr plats och långsammare i en kall eller fuktig miljö.