mynewspapers.net

Hur man gör en Origami vargen hårt

Hur man gör en Origami vargen hårt


Origami är känsliga och vackra konsten att vika japanska papper. Det kan ta lång tid att behärska, så inte är det förvånande att du kanske vill skydda en varg när du har skapat en som du är särskilt stolt över. Du kan härda din origami vargen genom att kombinera origami med ett annat papper hantverk: papper mache. Syftet med papper mache är att stelna papper till fast form. Med de två disciplinerna tillsammans producerar en origami vargen som kommer att pågå i åratal.

Instruktioner

• Skapa en blandning av 1/4 vatten och 3/4 skola lim i ett papper kopp. Att lägga till vattnet kommer tunn limmet och göra det lättare att arbeta den in i skrymslen och vrår. Rör blandningen grundligt tills två ingredienser blandas helt.

• Pensla ett lager lim blandningen på vargen. Hålla pälsen tunn för att förhindra DROPP, samt för att hålla papperet från blir mättad. Skolan limmet torkar klart, så det finns ingen risk för missfärgning om du har använt dekorativa papper.

• Låt limmet torka, genom att använda en hårtork processen om så önskas.

• Lägga till ytterligare tunna skikt av lim till vargen, så att varje torka innan nästa, tills den har nått önskad hårdhet.