mynewspapers.net

Hur man gör en Origami Papper Finger klo

Hur man gör en Origami Papper Finger klo


Origami, konsten att vika papper, kan användas för att göra en mängd olika papper hantverk. En ovanlig origami hantverk som kan vara roligt för barnen är papper jordluckraren. Detta enkla hantverk skapar en imponerande, men ofarliga, finger klo från en anteckningsbok pappersark. Ditt barns fantasi kommer att löpa amok efter att göra en.

Instruktioner

• Ta ut ett pappersark och vända den så att långsidorna på vänster och höger. Använda en linjal för att göra ett märke 2 inches ovanför botten av papper. Dra en rak linje över papper på detta märke. Ta tag i det övre högra hörnet av papper och vik den över så att det berör den vänstra änden av den räta linjen.

• Luckan överst till vänster kanten av papperet nedåt så att denna kant vidrör det nedre vänstra hörnet av papper.

• Vik höger sida av papperet över till vänster så att de två diagonala linjerna kommer tillsammans och formen bildar en kvadrat. Du kommer att se hur detta fungerar när du utför projektet. Vik torget i hälften längs två diagonala linjer, bildar en triangel.

• Slå på triangeln så att spetsen bildas av de två kortsidorna pekar uppåt. Rita en vågrät linje rakt ner mitt i en triangel från toppen till botten. Ta vänster- och tips på triangeln och vik dem nedåt så att vänster och höger sida röra mittlinjen.

• Vik formen gång på mittlinjen. Nu har du formen av jordluckraren. Tuck botten trekantig bit in jordluckraren att hålla ihop.