mynewspapers.net

Hur man gör en Origami Pacman med en Post-It lapp

Hur man gör en Origami Pacman med en Post-It lapp


PAC-man är gul videospel karaktär från den världsberömda Pac-man arkadspel serien. Origami är den gamla japanska konsten att vika papper, och Post-it-lappar är varumärkesskyddade namn på små rektangulära eller fyrkantiga självhäftande papperslappar, som ofta används för att skriva ner anteckningar. Det är möjligt att vika en enda Post-it notera om du vill skapa en lös papper Pac-man. En gul färgade Post-it lapp kan du skapa en mer äkta origami Pac-man.

Instruktioner

• Börja med en fyrkantig Post-it lapp. Om journalanteckningen Post-it inte är kvadratisk, vik längst ner till vänster upp till ovansidan av anteckningen och skära av pappret till höger om torget.

• Vik torget i hälften. Vik rektangeln på mitten på längden; veckla upp. Vik vänster sida av rektangeln i centrum fållan, upprepa med höger sida.

• Utvecklas två sida veck och glida fingret mellan de två pappersark. Tryck på mitten av insidan av högra luckan papper ner, för att bilda en triangulär form. Upprepa med vänster sida. Vänds den Post-it noteringen.

• Vik vänster sida in till centrum av Post-it notera. Vik höger in till centrum av Post-it notera.

• Lyft nedre vänstra hörnet upp så att högerkanten skapar en 90-graders vinkel från det nedre högra hörnet. Vänds den Post-it noteringen och upprepa detta fällbara teknik med samma avsnitt av papper på andra sidan.

• Vik vänster nederkant triangeln så att det berör det övre vänstra hörnet av Post-it notera. Vänds den Post-it noteringen och upprepa med den andra sidan.

• Sätt fingrarna i kortplatsen på toppen av Post-it notera, dra sidorna utåt till skapa en fyrkantig ficka. Vik de fyra triangulära kanterna tillbaka. Sätt tummen och pekfingret i de små trekantiga fickorna och flytta dem upp och ner till flytta Pac-Mans mun.