mynewspapers.net

Hur man gör en Origami Awareness Ribbon

Hur man gör en Origami Awareness Ribbon


Medvetenhet band är slitna av olika skäl och kommer i en regnbåge uppsättning färger efter orsaken eller fråga de stöder. Traditionellt medvetenhet band är tillverkade av ett enda band, men detta papper awareness ribbon är lika lätt att göra och bära som en typisk awareness ribbon och kan göras i unik och modern design genom att implementera användningen av markörer och kritor samt tidningen sidor och olika andra icke-typiska material. Medvetenhet band är ett viktigt sätt för människor att visa stöd för saker de tror på subtila och icke-hotande sätt. Några orsaker kan representeras av mer än en färg, medan andra delar samma färg. Till exempel representerar röd både AIDS och narkotika Missbruk medvetenhet, medan kricka representerar äggstockscancer och sexuella övergrepp.

Instruktioner

• Göra en kvadrat pappersark. Om du använder origamipapper, du papper blir redan i en kvadrat, men om du använder konstruktion papper eller skrivarpapper, måste du justera den. Vik diagonalt för att bilda en triangel och skära av återstående kanten.

• Vik du torget i hälften. Vik upp och skära på centrum vecket som du gjort med luckan, så att du har två lika sidor.

• Ta en av sidorna, vik den på mitten och veckla upp än en gång. Nu, med denna nya centrum veck som en guide, vik övre och nedre sidorna för att möta detta centrum veck.

• Edge Vik hörnen på varje sida, vilket punkterna i och foder ytterkanterna med centrum luckan.

• Vik papperet på mitten, så att öppna kanterna från din veck är stängda inuti nya luckan. Skrynklar alla sidor med hjälp av din spik eller på sidan av en penna.

• Vik papperet på mitten att bestämma centrum. Vik upp och använder denna centrumlinje, vik höger arm över och ner så att dess överkant korsar centrum av din mellersta veck. Upprepa det på vänster sida, så att vänster arm korsar över höger arm. Justera om nödvändigt och skrynklar platta.

• Bär papper bandet, försiktigt köra en säkerhetsnål genom de bakre lagrarna papper och fäst den till dina kläder eller påse.