mynewspapers.net

Hur man gör en Origami 12-udd

Hur man gör en Origami 12-udd


12-udd benämns ibland som "ninja" stjärnan i origami. Detta är eftersom det liknar ninja kasta stjärnor efter avslutad. Lära sig hur man gör en origami 12-udd ger dig ett sätt att göra vackra dekorationer för gåva att ge, semester träd eller origami mobiler, eller det kan kombineras med andra origami skapelser. Många sorter av origamipapper finns i hobbybutiker, men du kan också skapa dina egna genom styckning standardpapper i 8-tums rutor.

Instruktioner

• Vik din första arket på mitten bildar en rektangel. Veckla ut och Vik in hälften i motsatt riktning, så att papperet är indelad i fyra rutor av veck när den är utfälld gång.

• Vik alla fyra hörnen till centrum av torget papper, möte i mitten och bildar en mindre fyrkantig form. Tryck på alla veck fast med en fingertopp eller ben mapp för att skapa ett skarpa veck.

• Att hålla vikta sidorna uppåt, vik två hörnen mot mitten på en 45 graders vinkel. Dessa veck bör uppfylla längs mittlinjen, på samma sätt att punkterna som skulle vikas in mot centrum när du skapar ett papper flygplan. Den resulterande formen bör likna en drake.

• Vänd pappret över, så att de invikta kanterna nedåt. Det bör finnas en långa spetsiga och en kort spetsiga änden. Vik den korta spetsiga ändan mot långa spetsiga slutet, att skapa ett veck vid de andra två hörnen.

• Vik den resulterande triangeln på mitten längs mittlinjen, att hålla vikas upp kanten skapade i föregående steg på utsidan. Upprepa med resterande pappersark tills du har 12 avslutade trianglar.

• Längs långsidan av varje rätt-metade sida av varje triangel det blir "pocket" öppningar skapad av veck. Öppna dessa något med fingertopparna och skjut in kanterna på nästa triangeln i en innan det. Fortsätt tills alla trianglar är sammankopplade i ett cirkulärt mönster. Om du vill säkra stjärnan med tydliga tejp eller sy med nål och tråd.