mynewspapers.net

Hur man gör en öl kagge väska

Hur man gör en öl kagge väska


Is kall öl är del av en sommarfest eller ens en varm sommarkväll. Att hålla ölen kall ofta kräver användning av is inuti en kylare. När ölen är i en kagge, öka utmaningarna eftersom fatet är oftast för stor för en typisk kylare. Lösningen på problemet är en öl kagge väska. Påsen är isolerad för att förhindra att ölen blir varm. När köpt från en butik, kostnaden för väskan är lite dyrt, vanligtvis runt £32 eller mer, men att göra det personligen är bara kostnaden för material.

Instruktioner

• Mät öltunna. Hitta alla mätningar, inklusive omkrets. Detta kommer att säkerställa väskan är tillräckligt stor för fatet. Ta omkrets, eller området runt fatet på den bredaste punkten, som är vanligt på locket. Ta höjd mätning från botten till toppen. Om det finns ett pip, ta omkrets mätning på pipen till att det finns tillräckligt med utrymme för att undvika att skada pipen.

• Rita en cirkel i materialet till botten av fatet påsen. Idealiska materialet är vinyl eftersom det är lätt att rengöra, men Rekommenderad material är lämpligt. Detta bör vara något större än omkretsen av öltunna. Lägga till lite extra till sömsmån, helst ca 1/2 tum till 1 tum. Skär två bitar av tyg för cirkeln.

• Rita en rektangel på tyget. Denna rektangel bör ha en sida som mäter till toppen av fatet med en extra 5 eller 6 inches för söm och stängning. Andra sidan bör mäta till samma omkrets mätningen som botten. Klipp ut två bitar av tyg i rektangel mätningarna.

• Placera tyget över isoleringen, som är ett tjockt vadderad material, och skära isoleringen till samma mått.

• Placera isoleringen på insidan av en av de tyg bitarna. Inställd på symaskinen tråckla inställningar och baste isoleringen till tyget. Tillsammans rätt sidor nu nästa tyget och den andra halvan av tyg och fästa den. Sy material tillsammans, lämnar en liten unsewn del ungefär 2 inches till 3 inches bred. Dra tyget igenom hålet för att förvandla det så isoleringen är mellan två bitar av tyg. Hand sy 2 till 3 tums hålet stängt efter vikning ner tyget. Upprepa processen för rektangel tygerna.

• Match upp insidan kanterna på rektangeln tyget, som mäts till cirkla snarare än öltunna. Detta bör vara den kortare sidan av rektangeln. Sy kanterna tillsammans för en enda sidsömmen för väska. Placera cirkla av tyget längst så utsidan av cirkeln är vänd inåt. PIN cirkeln av sydda rektangel och sedan sy kanterna tillsammans på omkring 1/4 tum.

• Stäng påsen så att sömmarna är på insidan av väskan. Placera fat öl i väskan och vik extra material ner över den. Vik det materiellt två gånger för att stänga påsen. Sätta en krok och ögla på påsen på den punkt där andra luckan uppfyller sidan av påsen. Detta kommer att hålla påsen stängd. Lägg till handtag som föredras.