mynewspapers.net

Hur man gör en ny bilnyckel utan en extraNär du behöver bil nyckel utan en extra, är de två idealiska platserna för att få nycklar på en låssmed eller återförsäljaravtal. Du kan behöva ta en taxi eller har någon köra dig till en plats, men i städer och genom Vägassistans, om du har det, vissa låssmeder är rörliga. När du har en ny uppsättning nycklar, kommer att att göra många kopior säkerställa har du gott i en kommande händelse.

Instruktioner

• Kontakta din återförsäljare för att få en uppsättning nycklar. Du kommer att behöva ha fordonet identifiering nummer (VIN) innan du ringer. Du kan hitta detta på insidan drivrutin 's dörr eller nära fönster och instrumentpanel på förarsidan.

• Ge återförsäljaravtalet med ditt VIN kod så att de kan använda informationen för att konstruera en ny nyckel. Nyckeln måste skäras exakt enligt märke och modell så det fungerar när den används i tändningslåset.

• Betala avgiften och plocka upp din nyckel på generalagenten.

• Ge låssmed med ditt VIN. De kommer antingen att kunna göra nyckeln direkt från VIN-nummer, eller de kommer att behöva kontakta generalagenten för ett kodnummer. Koden ges till låssmeden när generalagenten har kontrollerat har du beviset om registrering och egenansvar.

• Betala låssmeden avgift för nya nycklar. Medan vid låssmeden, kan det vara en bra idé att betala för extra exemplar för framtida referens. I tillägg innan du väljer vem som ska få din nya nycklar från, jämföra kostnader mellan en låssmed och återförsäljare att rädda dig själv några utgifter som möjligt.

• Hämta nycklarna.