mynewspapers.net

Hur man gör en nr-sy mumie kostym

Hur man gör en nr-sy mumie kostym


Av alla skrämmande och makaber kostymer klä som för ett skräck-tema maskeraddräkter parti eller Halloween, är mamman en av de mest traditionella och olycksbådande. I stället för rubrik till butikerna och sprita ut pengar på en generisk mumie kostym, är gör din egen billigare och roligare. En mumie kostym är lätt att göra, även för människor som inte kan sy.

Instruktioner

• Börja genom att riva muslin eller andra lätt färgat tyg i remsor som är ca 10 cm (4 tum) tjock. För att göra tyget ser gamla och smutsiga, doppa tyget i 500 ml (2 dl) vatten med samma mängd kaffe och 1 ml (1/4 tsk) svart färg. Doppa i 10 sekunder och låt det torka.

• Sätta på din långkalsonger och hitta en vän att hjälpa dig. Linda remsor av tunt runt benen på byxorna, med lim för att säkra tyget som du går. Hålla muslin ganska tight, men ge utrymme för rörelse. När byxorna är klar, gå vidare till tröjan genom att fortsätta att Linda muslin runt den.

• Använd limmet för att fästa några muslin handskarna. För att slutföra mumie utseende, Linda några remsor runt huvudet. Fästa remsor till ett hårband är ett bra sätt att göra remsorna mer stabil och mindre sannolikt att riva upp och faller av.

• Öva din läskiga mumie promenad.