mynewspapers.net

Hur man gör en Nefertiti kostym

Hur man gör en Nefertiti kostym


Nefertiti var en egyptisk drottning vars skönhet var legendarisk. Byster och målningar visar hennes bär en magnifik guld huvudbonad som var väl ändå höjden av mode i sin dag. Utseendet är klart egyptiska och är lätt att replikera i en kostym. En solid gold krage, armbindlar och ett bälte täckt med dyrbara turkos komplett royal ensemblen. Du kan uppnå önskad effekt med mer konventionella och prisvärt material utan att göra någon sömnad. Den som bär denna kostym kommer att hålla huvudet högt och gå som en egyptisk.

Instruktioner

• Kavla stor affisch styrelsen horisontellt i en konformad. Häfta det tillsammans på den breda änden och längs sömmen. Klipp av mindre, spetsiga slutet om halvvägs upp till göra en öppning som är tillräckligt bred för att passa på ditt huvud och vila ovanför öronen. Häfta sömmen stängd.

• Skär en bit guld papper som är stor nog att svepa runt hela pannsmycke, med omkring en tum extra på alla sidor. Ta bort skyddspapperet från guld papper och täcka pannsmycke. Trim längs alla kanter med sax eller Linda överskottet runt till andra sidan.

• Skär det turkosa papperet i 2-tums-wide band och höjden av pannsmycke från brädden till toppen. Ta bort papperet som stöd och låg remsorna vertikalt på den pannsmycke, fördelade ungefär 3 inches isär för att se ut som de är inlagda i guld.

• Centrera cobra bilden framme och limma fast den på plats.

• Skär en 24-tums cirkel ur affisch styrelsen. Klipp ett hål i mitten, om 1 fot bred eller stor nog att passa över huvudet. För att göra kragen ligga platt och vila bekvämt på dina axlar, vik den på mitten, öppna den och vik den igen i den andra riktningen. Gör ytterligare veck vid behov tills kragen är rundad och passar bekvämt.

• Skär en cirkel av guld papper något större än kragen. Ta bort skyddspapperet från guld papper och tillämpas på kragen. Klipp ut ringdiagram hålet efter använder papper. Trimma kanterna eller Vira dem runt på baksidan.

• Lägg till turkosa papper på samma sätt som du gjorde för pannsmycke. Kör det vinkelrätt mot kanten och utrymme det lika.

• Skär plastflaska på tvären för att göra två flaskor, var och en om 3 till 4 inches lång. Klipp helt genom varje cirkel att göra utbyggbart armbindlar så de passar lätt över handen och runt armen.

• Skär en bit guld papper som är stor nog att linda runt armband, plus en tum på båda sidor. Ta bort skyddspapperet och vira runt armband. Trimma eller Linda runt på baksidan. Skär genom expansion skåran. Lägg till det turkosa papperet.

• Skär en bit guld papper något större än bredden och längden på bältet. Ta bort papper uppbackning och täcka bältet. Trimma överflödigt papper längs kanten eller Vira den runt på baksidan. Lämna låsbeslaget utsatt. Säcken genom hålen med en penna spets så att bältet lättare att spänne. Försköna med turkosa papper om så önskas.