mynewspapers.net

Hur man gör en mus fälla powered bil gå 3 meter

Hur man gör en mus fälla powered bil gå 3 meter


En råttfälla bil är en gemensam vetenskap och fysik experiment för att lära sig principerna för mekanisk fördel. En råttfälla bil är en leksaksbil som drivs helt enkelt av kraften i en råttfälla våren. När våren släpps, kan råttfälla bil resa en imponerande avstånd. Lära sig att bygga den bästa råttfälla bil är en fråga om hjulstorleken och dragkraft, längden på bilen och kroppsvikten. Dessa instruktioner kommer att visa hur man gör en råttfälla bil gå tre meter.

Instruktioner

• Använd en lättare kropp. Massan är viktigt för spänna av en råttfälla bil. Lättaste kroppen kommer att öka hastighet och avstånd. Använd skum eller trä, men skum är ibland benägna att bryta. Kroppen kan även vara tunnare än Råttfällan.

• Använd stora bakhjulen. Framhjulen har mindre effekt på Råttfällan och bör väljas baseras på vikt. Större riktiga hjul skapa en bättre mekanisk fördel och få mest avstånd.

• Använd ett hjul med dragkraft. Att skapa dragkraft på hjulet kommer att göra ett hjul bättre kunna grepp golvet och gå längre. Om hjulet inte har dragning, kan du Linda gummiband eller ballonger runt kanten skapa den.

• Använd en lång spak på råttfälla våren. Längre spaken kommer att skapa mer avstånd från bakhjulet och våren att göra Råttfällan bilen gå en längre sträcka.