mynewspapers.net

Hur man gör en mus fälla Marathon bil

Hur man gör en mus fälla Marathon bil


En mus fälla bil drivs av dra av arm Råttfällan på en sträng som är lindade runt axeln av fordonet. Det är en gemensam fysik klassprojekt och fordonet består av billiga material som en mus fälla, hjul, axlar och sträng. När du har mekaniken i grundläggande mus fälla bilen ner, kan du experimentera med att ändra det för att få större hastighet och sträcka genom att ändra spänning och längden på strängen.

Instruktioner

• Rita en rektangel som är 1/4 tum från kanterna på fällan basen med en linjal för att säkerställa lämplig placering. Borra ett hål i varje hörn av rektangeln genom trä av mus fälla. Skruva öga krokar i botten av musfällan. Detta kommer att fungera som fästen för dina axlar.

• Infoga din pluggen stavar genom ögat krokar så att de är parallella med varandra. Bifoga hjulen till ändarna på pluggen stavarna. Hjulen måste anbringas stavar så de inte kan rotera runt dem. Lägg lite lim till den punkt där hjulet fäster till stången för var och en att se till att den sitter på plats.

• Knyt ena änden av din sträng till den baksida axeln av mus fälla och Stryk lim runt axeln där strängen fäster så att den inte glider eftersom den behöver för att kunna vända axeln. Knyt den andra änden av din sträng till unset bomma till mus fälla så strängen är spända.

• Ställa fällan och vända noggrant axeln som strängen är kopplad till så slingrar snöre runt axeln och strängen är spända men inte hårt nog för att det visar axeln innan fällan är utlöst.

• Placera din mus fälla bil på marken och använda en linjal eller en penna för att resa fällan, att hålla händerna borta från fällan för att undvika att få dem fångas. Rörelse i fällan drar strängen arm flyttar axeln orsakar fälla bilen att flytta.