mynewspapers.net

Hur man gör en mus fälla bil ur K'Nex

Hur man gör en mus fälla bil ur K'Nex


Att bygga små bilar och andra siffror ur uppsättningar som K'nex kan erbjuder timmar av njutning, men det finns vissa modeller som kräver lite av instruktion. Ett gemensamt science projekt, till exempel är byggandet av en mus fälla bil, som hänger på rätt kombination av K'nex, en mus fälla och kite sträng. Med en liten instruktion, du också kan lära sig grunderna att designa och konstruera en K'nex mus fälla bil.

Instruktioner

• Tryck på två proppar (liten, grå, ihåliga fat) på en 4-tums K'nex post ca 1 tum från varje ände. Trä i mitten, lös hålet (cirkulär formade) av ett hörn kontakt på varje ände och tryck en propp på varje ände av den 4-tums posten att hålla varje hörn kontakt på plats. Trä i mellersta stjärna hålet på ett stort hjul på varje ände av den 4-tums posten och säkra dem på plats genom att trycka på en propp på varje ände av den 4-tums posten. Detta skapar ett mönster av propp-hjul-propp-hörn-kontakt-propp från vardera änden av 4-tums inlägget. Varje hjul ska vända med inlägget, men varje hörn koppling bör snurra fritt.

• Tryck på en åtta - eller 10-tums post på varje hörn-kontakten och på var och en av de andra ändarna på två separata halvcirkel kontakter. Gå med i de två ändarna av threading en 3-tums post genom stjärna hål varje halvcirkel Connector, ordna kontakterna 1 tum från varje ände. Detta är framaxeln, och den andra änden med de stora hjulen är bakaxeln.

• Skjut en liten, lös-spinning rullar på varje ände av framaxeln och säkra var på plats med en propp.

• Montera en råttfälla i sitt stängda läge på ramen av bilen med gummiband. Möta trigger-slutet av mus fälla mot framsidan av bilen. Tillämpa gummiband med stretching dem över framsidan av fordonet och inslagning dem i mitten av bilens ram, liksom musfällan.

• Använd sax för att klippa ca 24 inches av kite sträng. Knyt ena änden till våren-baren i Råttfällan.

• Ange Råttfällan genom bockning tillbaka på våren-bar, vända trigger-staven över toppen av baren och tillämpa avtryckaren trigger-staven. Noggrant vind i andra änden av strängen kite runt bakaxeln.