mynewspapers.net

Hur man gör en MP3 spelaranslutning i en Lexus RXLexus RX är en lyx crossover sport utility fordon som introducerades 1998. MP3-spelare har förändrat hur vi transporterar våra musikbibliotek. De tillåter oss att bära tusentals låtar i våra händer handflatorna och granska hela bibliotek i några sekunder. MP3-spelare kan kopplas till bilstereo i en mängd olika sätt. Några är billigare och lättare än andra och vissa producera bättre ljudkvalitet än andra.

Instruktioner

• Köpa en kassett band adapter. Om RX har en bandspelare, är detta det enklaste sättet att göra en anslutning. Sätt in bandet i bandspelare på bilens stereo och Anslut den andra änden till hörlursuttaget på Mp3-spelare. Fungerar Mp3-spelaren normalt, och ljudet kommer genom den RX högtalare.

• Köpa en FM-sändare. Det gör att du att balken en short-range sändning av Mp3-spelarens audioutgång till radioantenn för Lexus. Söka efter en FM-station med massor av static. Ställ in sändaren till stationen. Anslut sändaren till Mp3 spelarens hörlursuttag. Slå på Mp3-spelaren, och fungera normalt. För några tekniska svårigheter, se sändarens bruksanvisning.

• Kör Lexus till bil ljud specialist. Fråga om installation av extra kabel eller Mp3 spelare gränssnitt. Välja mellan den extra kabeln och gränssnitt. Kabeln är det billigare alternativet, och kommer att producera utmärkt kvalitet ljud från spelare till Lexus' högtalare. Gränssnittet är dock det mest högteknologiska sättet att integrera Mp3-spelare till bilens stereosystem. Alternativet är endast tillgängligt för vissa Mp3-spelare. Det kan du skanna Mp3-spelaren via skärmen på stereon, för bekväm drift av spelaren.