mynewspapers.net

Hur man gör en money tree spell

Hur man gör en money tree spell


Medan du kan hitta många pengar trollformler online eller i böcker att recitera ord för ord, kan det vara kraftfull för att skapa dina egna trollformler för välstånd. Att veta de bästa dagarna, kommer månfaser, times och andra överväganden att göra din Stava effektivare. Du behöver inte vara en aktiv utövare av Wicca eller häxkonst att kasta trollformler. En spell kan ses som en ritualiserade bön ceremoni, ber en gudom om hjälp eller vägledning.

Instruktioner

• Skriv ner dina avsikter för förtrollningen. Vara tydlig med vad du vill och när du vill ha det och se till att ni ber inte om något som kunde skada andra.

• Välj en Gud eller gudinna att åberopa medan du skriver din Stava. Be Gud om deras hjälp i att få överflöd och välstånd i din liv. Lova att göra goda gärningar och delge andra dina välsignelser. Du kan göra detta till ett rim, en vers, en enkel ramsa eller en bön.

• Samla rekvisita att göra spell ritualen mer meningsfullt när du säger det. Ett förslag är att samla sju mynt, plantera dem i en skål med smuts och häll vatten som har suttit i månsken över planterade mynt. Ett annat förslag är att tända ett svart ljus att eliminera negativitet och ett grönt ljus att locka överflöd. Använda basilikaolja, rekommenderas tallolja, patchouli och sandelträ rökelse av vissa.

• Genomföra spell ceremonin på en torsdag, när månen vaxning. Tända ljus, säger stava du har skrivit och utföra oavsett överflöd ritual har mest betydelse för dig.

• Vänta 21 dagar att se resultat, även om du kan se dem snabbare.