mynewspapers.net

Hur man gör en modell Lowrider bil hoppa

Hur man gör en modell Lowrider bil hoppa


Hobbyister har byggt modellbilar i generationer. Idag är inte annorlunda. En populär modell är numera low-rider, en stor, äldre bil som har haft sin suspendering sänkas så att det är nästan att dra på gatan. Dessutom har många vanlig storlek low-riders också hydraulik som gör bilens hjul hoppa och studsa. Modell tillverkare säljer hydraulik chassi kit som du kan ersätta i en vanlig modell att göra det hoppa och studsa som en riktig low-rider.

Instruktioner

• Öppna bilsatsen modell och modell low-rider hydrauliska chassit. Testa den hydrauliska chassin först att se till att det är i gott skick. Du vill inte behöva ta modellen isär senare om det finns ett problem.

• Läsa instruktionerna för bilmonteringssatsen modell och din modell low-rider hydrauliska chassi noggrant innan du börjar. När du bygger modellen måste sluta innan du kopplar in kroppen på plast chassi och istället koppla den till den hydrauliska. Se till att du förstår vad förfarandet blir för din modell och low-rider hydrauliska chassi.

• Bygga modellen bil enligt instruktionerna som följde med satsen. Sluta bara innan du kopplar kroppen till chassit. Rikta in kroppen i stället low-rider hydrauliska chassit. Om de inte exakt passar, Använd ett hantverk eller verktyg kniv att försiktigt trimma bort områdena på kroppen krävs för att få det att passa. Vanligtvis måste du klippa bort några av plastmaterialet där delarna kopplade till den kit förpackning.

• Skruva fast kroppen att low-rider hydraulik chassit med de medföljande skruvarna. Du kan också bifoga kroppen använder epoxi lim, vilket kommer att kräva tid att härda innan du fortsätter.

• Anslut ledningarna från hydraulik chassit till rutan kontroll enligt instruktionerna. Vissa low-rider modell chassit kit är trådlös, så du inte behöver utföra det här steget. Testa hydrauliken att se till att de fortfarande fungerar.