mynewspapers.net

Hur man gör en modell bröllopstårta

Hur man gör en modell bröllopstårta


Modell bröllop kakor används av bagerier och kaka utsmyckning leverans butiker för att visa sitt arbete och fungera som reklam för kunder. De används också ofta vid bröllop för att spara pengar, eftersom en riktig tårta kostar från 90p till £13 a slice. En modell bröllopstårta, tillverkad av styrofoam lager, är inredda precis som en riktig tårta och några inredare väljer att göra en nivå från faktiska kaka för bruden och brudgummen för att klippa i receptionen.

Instruktioner

• Skär frigolit till önskad form och storlek. Kaka leverans butiker säljer frigolit i många former och storlekar, men om du inte hittar vad du vill, köpa skivor av frigolit och skär och skulptera den med en Brödkniv. Använda en hemmagjord mall för att få även nedskärningar. Slipa av alla ojämna kanter så att alla sidorna är slät och jämn.

• Täcker nivåerna med glasyr. Använd en ätligt isbildning som fondant eller royal icing, som torkar hårt, eller välja Perma-glasyr, som är ett konstgjort, icke ätbara alternativ. Perma-isbildning har samma konsistens som riktig grädde, men varar en lång tid utan fjällning eller sprickbildning. Perma-isbildning och fondant är tillgängliga för köp på tårta leverans butiker---royal icing kan göras hemma.

• Använda rörledningar väskor och tips att dekorera nivåer. Dekorera de styrofoam nivåerna precis som en riktig tårta. Pipe mönster som matchar en bröllopsinbjudan eller följa ett tema, använda royal icing eller Perma-isbildning. Mallar och schabloner finns på hantverk och kaka leverans butiker som erbjuder dekoratörer ett mönster och rena linjer.

• Stack nivåer. Placera nivåer ovanpå varandra med den största nivån på botten. Till skillnad från en riktig tårta, styrofoam är ljus och inte kräver extra stöd, men med lite varmt lim för att säkra varje lager kommer att göra det mer hållbara och hålla nivåer från att falla under transport.

• Avsluta kakan med slutliga dekorationer. Lägga till små arrangemang av silke blommor eller andra dekorationer att lägga till nivåerna, om det behövs. Inkluderar en cake topper på toppskiktet och placera kakan upp för sista visning.