mynewspapers.net

Hur man gör en Mini Monster av lera

Hur man gör en Mini Monster av lera


Monster har varit i föreställningar av barn i århundraden, som förekommer i folklore och skrönor i varje kultur. Många barn har vilda fantasier om djur som är slemmig, fjällande och lurviga. Vrida dessa monster till små lera figurer är ett roligt och lätt hantverk. Dessa mini monster kan visa barnen att monstret under sängen eller i garderoben är inget att frukta.

Instruktioner

• På en bit smörpapper, knåda leran tills det blir formbara. Leran ska ha en lite tjockare konsistens än bröddeg.

• Separat ungefär två fingrar till ett värde av grön lera och ställ åt sidan. Med kupade handflator, form återstående grön lera i formen av ett päron, så att det är något bredare längst ner än upp. Detta är kroppen av monster.

• Separat överblivna grön lera i fyra segment. Rulla dessa segment till två små rör och två större rör. Vid basen av varje, skrapa lätt med en tandpetare. Försiktigt lägga mindre rören genom texturerat tips på sidorna av monster kroppen för armar. Fäst större rören av texturerat tips på framsidan av monster's kropp, så det verkar som om det sitter med benen utsträckta framför honom.

• Separat ungefär en finger värde av vit lera och ställ åt sidan. Kavla resten av vit lera till en sfär och försiktigt tryck ner den på bordet så att ena sidan är platt. Detta blir monster's eye. Repa den platta sidan av ögat med en tandpetare och försiktigt koppla den strax ovanför mitten av monster's kropp.

• Nypa ett segment av svart lera och rulla in i en sfär, försiktigt plattas ena sidan på bordet. Skrapa på den platta sidan av området med en tandpetare och försiktigt bifoga det till mitten av ögat för en elev.

• Använda en tandpetare, gröp ur en liten del av grön lera under ögat. Detta kommer att vara den monster mun. Om kanterna visas grov, försiktigt släta dem med ett finger.

• Platta vänster över vit lera i ett blad 1/4 tum tjock. Använda en tandpetare för att skär trianglar i leran för den monster vassa tänder. Placera försiktigt flera på insidan av munnen.

• Värm ugnen till 275F. Medan det värmer, placera mini monster i en ugn-kassaskåp panna på dess botten. Om monstret rullar över, tryck försiktigt monstret ner i pannan så att dess botten blir platt nog att sitta på.

• Baka mini monster i 15 minuter för varje kvartal-tums tjocklek. Eyeballing en linjal mäta mini monster från mage till rygg. Till exempel om mini monster är 4 inches från mage till rygg, bör det grädda i 60 minuter. Ta bort och låt svalna i minst 15 minuter innan hantering.