mynewspapers.net

Hur man gör en Mini fågelskrämma

Hur man gör en Mini fågelskrämma


Att göra din egen Fågelskrämman är en tidlös hösten hantverk, men kanske du har inte utrymmet eller tid att skapa en som är naturlig storlek. Miniatyr fågelskrämmor kommer att fungera som festlig hörnstenarna eller magneter, åstadkomma Halloween känsla utan kladd eller störningar av listigheten en fullstor fågelskrämma. Har varje medlem av din familj göra sin egen lilla Fågelskrämman och placera din fågelskrämma familj genom ett fönster för att visa den.

Instruktioner

• Lim tillsammans två Popsicle pinnar i form av ett kors. Skär den tredje Popsicle stick i hälften så att du har två kort halvor. Vinkel halvor för att likna ben på botten av den vertikala delen av korset och limma dem ned.

• Skär tillräckligt tum lång bitar garn att täcka ungefär en halv tum i ändarna på den vågräta pinnen (vapen) och ungefär en halv tum av avslutar av vinklade halv-pinnar (benen). Limma ner garnet.

• Klipp ut formen "T" för skjortan från ditt skrot material eller kände. Skjortan bör vara något bredare än stick-kroppen att göra för en fylligare letar kropp. Scarecrows vanligtvis bära röd rutiga skjortor men du kan klä din hur du vill. Klipp ut en upp och ner "V" form för byxorna. Byxorna bör också vara något bredare än stick-benen. Om du gör en traditionellt utseende mini fågelskrämma, Använd jeanstyg eller blå filt göra jeans.

• Limma byxorna till stick-ben och midja. Limma skjortan och stick-armar och överkropp.

• Skär mer tum lång garn bitar för din fågelskrämma hår. Limma garnet strax ovanför mitten av den kala delen av den lodräta stick, vilket lämnar utrymme för en hatt på toppen av huvudet. Använd din beslutsfattare för att rita ett ansikte på din fågelskrämma strax under håret.

• Skär ett "T" form med fett stamceller en hatt av din tyg eller filt. Filten bör vara gul färg om du vill ha den att likna en halm farmer's hat. Limma "T" formen upp och ner till toppen av Popsicle pinnen bara överlappande upp i håret.