mynewspapers.net

Hur man gör en mask säng

Hur man gör en mask säng


Om din gård har extra kvadratmeter i ett skuggigt hörn, kan du mode en mask säng ur praktiskt taget något som ger ett relativt grunt, slutna område--ett slutet system som innehåller komposten maskar, deras sängkläder och deras mat källor. Masken hobbyister är stolta över att hitta uppfinningsrik återanvänder för kasserade artiklar att upprätthålla principerna som hållbart jordbruk central för mask kompostering.

Instruktioner

• Förbereda en bärgning objekt att göra mask sängen så "gröna" som möjligt. Använda ett gammalt kylskåp, virke, vind block, tegel eller ihåliga kakel. Andra alternativ är stål halva fat, gamla boskap vattentankar, tvättmaskin baljor eller andra stora behållare.

• Borra 1/4-tums hål i botten av din behållare om den har en stabil botten.

• Rensa och nivå ett område lika med fotavtryck av ditt bärgning objekt om du använder kasserade kylskåp eller något liknande. Mäta, spade och nivå ett område 3 fot bred av 8 fot lång om med tegel eller vind block. Placera smutsen på en presenning för att senare ta bort. Gräva ner djupt nog att begrava din byggstenar eller container en fot eller mer i marken för att styra temperaturen.

• Rulla ut hårdvara trasa foder för en öppen botten säng om du har födelsemärken i ditt område att hindra dem från att äta maskar. Låg hårdvara tyg på botten av hålet.

• Lägga 12 till 18 inches av ekologiska sängkläder till mask sängen. Plantera avfall och djurens gödsel, särskilt häst och kanin gödsel, arbete väl. Strimlad papper och kartong kan också göra fina sängkläder; Njut av dessa i vatten och vrid ur. Lägg till matrester i en ficka i sängkläder och täcka dem med sängkläder. Lägga till ytterligare fickor av rester när första fickan konsumeras.

• Lägg till 0.454kg. av röda wiggler maskar (Eisenia fetida) per kvadratfot av masken säng. Försiktigt tips maskarna ut av sin hink eller tunt väska på toppen av sängkläder och spritz dechlorinated vatten som har satt för en dag i en öppen mun burk.

• Täcka masken sängen med lock av marine-grade plywood; på vintern, Lägg ett blad av 2-tum hård skumisolering inuti locket att hålla insidan av bin varmare och fuktigare.

• Isolera utsidan av bin i vinter med höbalar, högar av halm eller alfalfa.