mynewspapers.net

Hur man gör en mans kropp remDet är svårt att glömma den neon grön kropp rem, eller "mankini" gjorts kända av Sacha Baron Cohen i 2006 filmen Borat: Cultural lärdomar av Amerika för göra nytta härliga Nation i Kazakstan. Om du vill vända huvuden--på ett bra eller dåligt sätt--kan du återskapa att titta med en liten--mycket lite--spandex. Du kommer inte ha mycket tur att hitta ett mönster för denna unika baddräkt, så här är ett "upcycled" sätt att göra egna.

Instruktioner

• Prova på din bodyen. Är det bäst att hitta en med fyra-vägs stretch spandex, eftersom det är bekvämare och slutligen passar bättre när du förvandla en mankini bodyen. Du vill det passar ganska tätt för att hålla allt på plats.

• Stå framför en spegel och spåra konturerna av mankini på bodyen med krita eller penna sömnad. I fronten drar du en mycket, mycket djup V på en spetsig vinkel av ca 20-30 grader. Se till att lämna tillräckligt med utrymme för att helt täcka ljumsken. Rita på utsidan av din remmar att följa V från grenen område upp till axlarna, att skapa en 4 tums bred rem. Detta kommer att få mer smal när du fåll i kanterna; Det är dock bättre att lämna extra tyg än att springa ut. För ryggen, kanske du behöver en vän hjälp att fortsätta spåra 5 tum remmarna över axlarna att träffa mitt i ryggen i brottarrygg stil. Remmarna träffas och fortsätta rakt ner på ryggen att se ut som en "Y". Den lägre vertikala linjen kommer i kontakt med grenen sömmarna precis som en rem. Kom ihåg att lämna tillräckligt med utrymme för en 1/2 tums fåll eller mer på varje sida hela vägen ner.

• Ta bort din trikåer och skär längs din krita linjer med en sömnad saxar.

• Prova på igen så det finns ingen bagginess som kan vara stötande.

• Hem har skurna kanter med antingen en symaskin med elastisk tråd eller tyg tejp. Tyg tape är inte idealiskt, men det fungerar i en knipa. Vik över ojämna kanter och säkert i en rak linje med tyg tejp under. Detta kan vara lättare att göra medan du bär mankini eftersom det kommer att vara fullt sträckt så. Annars, trä symaskinen med elastisk tråd. Vik över och nåla fast en rak fåll. Sy fållen, sträcker sig med båda händerna som du syr. Resultatet blir en liten utbuktning runt sömmen beroende på hur stretchig din spandex och elastisk tråd; dock kommer det ingen roll när du bär mankini.