mynewspapers.net

Hur man gör en Mac Studio Fix Fluid håller längre

Hur man gör en Mac Studio Fix Fluid håller längre


Mac Studio Fix fluid är en långvarig stiftelse som slätar och jämnar ut hudtonen. Varumärket Mac används av make-up artister på grund av färgalternativ, pigmentering och hållbarhet. Mac Studio Fix foundation innehåller SPF 15 för att skydda huden mot solens skadliga strålar. Vätskan är sa till sist upp till åtta timmar, men det beror på din hudtyp. Allmänt, Stiftelsen make-up varar längre på torr hud. Men du kan göra Mac Studio Fix fluid håller längre.

Instruktioner

• Applicera en oljefri primer på huden. Använd en primer som passar din hudtyp. En ljus, grädde primer är bäst. Lägga primer på två av dina fingrar och sandskädda på huden. Fokusera på hakan, pannan och näsan. Primer skapar en slät bas för Mac Studio Fix foundation och håller det bleks genom att följa det bättre på huden. Efter tillämpning av primer, låt det sitta i fem minuter innan du applicerar foundation.

• Lägg en lagom mängd Mac Studio Fix foundation på en make-up svamp. Stöpplingen stiftelsen på ansiktet med svampen. För att stöpplingen, studsa svampen bort huden så att tryck in i porerna. Fokusera på hakan, näsan och pannan. Efter stippling, Använd svamp för att släta foundation över hela ansiktet med långa, mjuka linjer.

• Damm löst ansikte puder i ansiktet med en stor make-up borste. Använd om möjligt ett löspuder som görs också av Mac.