mynewspapers.net

Hur man gör en lycka korg för Cheer

Hur man gör en lycka korg för Cheer


En hemgjord lycka gåva korg är ett omtänksamt sätt att visa din vän du tänker på dem och önskar dem lycka och lycka i deras framtida arbete. Fyll korgen med de saker du vet att de kommer att använda och njuta av och Lägg i några lyckliga prydnadssaker av dina egna.

Instruktioner

• Välj en korg din vän eller älskade en vill återanvända. Matcha stilen på korgen till sin stil klänning eller deras heminredning.

• Linje korgen med tidningen, antingen platt ark som kram sidorna eller små, skrynklade ihop bollar som linje endast botten av korgen.

• Placera tyngre objekt som det första lagret av lycka gåvor. Dessa kan vara till exempel en inspirerande bok, eller en bok som du vet att din vän har velat läsa. Även bör CD-skivor eller tung, icke-ömtåliga livsmedel gå på detta lager.

• Placera ett andra lager av mindre lycka gåvor och prydnadssaker ovanpå det tyngre lagret. Kanin fötter eller Fyrklöver nyckel kedjor skulle göra bra, glad gåvor att ge till någon börjar en ny fas i deras liv. Andra lycka poster. som hjärtan, kan hästskor och nyckelpigor ingår på något sätt, antingen i sin sanna form--som en begagnad hästsko-- eller formade cookies eller stift.

• Skriva en glad lycka och placera den på toppen av presentkorg.